The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Смяна табло на v40

#1
Здравейте колеги, попрочетох из форума теми за смяна на таблата,но не успях да си изясня дали ще стане само със смяна на табло или с допълнителни преправяния. Става дума това http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewto...57#p263657 да се сложи на мястото на табло http://img07.olx.bg/images_prodavalnikco...snimki.jpg. Колите са идентични v40 '97 140 кс 2.0. Дисплея на старото табло доколкото разбрах е за показване на външната температура,но не е работил досега. Как мислите може ли да се преправи?Благодаря предварително.
Reply

#2
Здравей, колега,
Аз си смених таблото, старото беше без дисплей за инфоцентър, за ново с такъв. И старото и новото са с ел. управление на скоростомера (без жило). Допускам, че ако и двете са със жила, също няма да има проблем, но не мога да го твърдя със сигурност. Не успях да подкарам инфоцентъра, т.като не намерих буксата, която се свързва с модулчето за управление на режимите, затова сега ми излиза само външна температура (при това - с голямо приближение, явно не нацелвам параметрите на термистора)
Имай предвид, че "паметта" на километража е в таблото, защото след смяната, без да искам "подмладих" волвото с около 20000 км, така, че е добре да си запишеш стария пробег, за да можеш да си следиш обслужването.
Още нещо - при мен, на новото табло не светеха всички крушки (това го разбрах при първото каране на тъмно след смяната) и се наложи да го свалям повторно за да ги сменя. Ако са ти читави лампите на старото табло, направо ги смени с тези на новото, преди да го монтираш, или си купи нови, ако имаш идея какви са.
I like work: it fascinates me. I can sit and look at it for hours.
Jerome K. Jerome

ex: Volvo V40 1.8, 122 hp
now: Volvo S60 2.4D, 163 hp
Reply

#3
Мерси много колега, но таблото се оказа продадено и проекта се отлага до появата на друго табло на пазара Smile.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)