The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
РАЗГРАД

#1
Обявавам Среща на дата /20/ -ти /септември/ в Град/ Разград / място още не е избрано ,но идеята ми е да си подадем ръка . Ще има и певица -ако не дойде ,ще пея Аз .,ако съм пресипнал от вечните спорове тук ,Киро ме превъзхожда на микрофона -и ако се появи и влезе в роля-,ще съм му мн благодрен ! всичко до тук беше шега !,без това ,че на 20-ти среща ще има ,който има възможност -добре е дошъл . Това е последната среща ,която аз организирам ,но ще се постарая да е като концерт на Пинк Флоид! Разградските фенове не влизат тук в клубния форум -моля -осведомете ги през фейса -аз тм съм чужд!,че току виж ,късно разбрали. отправям специална покана към Киро и поздравявам с една балада
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.youtube.com/watch?v=kT6LkVdnfQs">https://www.youtube.com/watch?v=kT6LkVdnfQs</a><!-- m -->, и изобщо не ми пука ,че някой ме трие ...............
Reply

#2
Посочена е дата и никой от /оранжевите /членове на Разградската група ,не реагира , Нямате Мнение и предложения ли колеги ? Ако чакате на готово -по добре да върнем Знамето и да приключваме ,стойте си из фейса и си чакайте .
Reply

#3
АЗ съм на линия Андро.А тази певица,Радка-пиратка ли ще пее Big Grin
Reply

#4
vil4an76 Wrote:АЗ съм на линия Андро.А тази певица,Радка-пиратка ли ще пее Big Grin
Сериозно съм говорил с певица ,не и знам какъв е репертоара ,но с това си изкарва хляба ..Момичето каза ,че няма против ,но трябва поне 10 дена преди това да знае дата и час !Пък и в кръчма върви всякаква музика ,но едва ли ще запее опера или ще засвири на пиано . Проблема е друг ,че разградските фенове май не влизат тук ! Чакат пак покани ,като че ли на сватба ги каня
Reply

#5
Среща ,Ще ИМА ! Датата и часа ,са 20 септември ...11.00ч ! Сборен пункт -/бензиностанция Петрол/ на пътя Варна Русе . Идвайки от Варна остава в ляво ,преди отбивката за Разград ! Поканени са всички почитатели на марката и техни приятели ,които уважават и милеят за каузата ! Специална покана отправям и към Миро343 -да долети със Сааба /Събка 3 / ,все пак е един от старите представители на шведските красавици и не предаде /Шведа / с някой опел !Приготвил съм му една торбичка замразена таранка ,лично хваната от мен !
Предполагам ,ще има и нов участник от Разград ,който отдавна иска да е сред нас ,но работата му е мн ангажираща и вечно няма време -този път обаче няма да му се размине -има да черпи за новото си волво возило ! Запазил съм за датата и спретната кръчмичка ../с доста място за паркиране/
Остава да уважите поканата ми и Разградските фенове .
Reply

#6
Наистина не знам дали ще имам възможност, но ще дам всичко от себе си да успея да присъствам.
[Image: ab224549.gif]
Reply

#7
Андро!С най-голямо удоволствие ще посетя Разград,стига да намеря удобно време за купона.В последно време , освен многото работа имам удоволствието да участвам във прераждането на СПАРТАК във Варна и освен огромното удовлетворение ме спохожда и липсата на свободно време.Знаеш за другата ми страст-Историята и сега уж случайно се сещам ,че НИКОГА не съм бил в с.Свещари и намиращия се наблизо Демир Баба теке!Ако успееш да организираш нещо по-интригуващо от ,,певицата,, в насока ,,Свещари,, бих намерил начин да се видим !Другия начин е певицата да научи Master Of Puppets и тогава със сигурност ще се присъединя заедно с поне 3-4 СааБ-а !Успех!
Не знам дали сте чували за това, но учените са създали малки гъсочета, които вярват, че един самолет е тяхната майка. Човешките същества ще вярват все повече във всевъзможни неща, които не са верни и това е ОК.
Кърт Вонегът

[Image: ab269060.gif]
Reply

#8
Мнения има.......... Някои от нас ще доидат да уважат мероприятието други не ,поканили сме хора от Попово и Търговище.Не се притесняваи но.................моляте престани с това беден ли съм или там други подобни изречения .Все пак мотото е " РАЗЛИЧНИ В ЖИВОТА ЕДНАКВИ В СТРАСТА ".
Reply

#9
Lubo460 Wrote:Мнения има.......... Някои от нас ще доидат да уважат мероприятието други не ,поканили сме хора от Попово и Търговище.Не се притесняваи но.................моляте престани с това беден ли съм или там други подобни изречения .Все пак мотото е " РАЗЛИЧНИ В ЖИВОТА ЕДНАКВИ В СТРАСТА ".


Това за мен ли се отнася ? Аз определено ще бъда там ,като Организатор ! След ,като сме еднакви в страстта ,нека ме добавят и у Фейс групата ,на мен какво ми е различното в страстта?
Reply

#10
miro343 Wrote:Андро!С най-голямо удоволствие ще посетя Разград,стига да намеря удобно време за купона.В последно време , освен многото работа имам удоволствието да участвам във прераждането на СПАРТАК във Варна и освен огромното удовлетворение ме спохожда и липсата на свободно време.Знаеш за другата ми страст-Историята и сега уж случайно се сещам ,че НИКОГА не съм бил в с.Свещари и намиращия се наблизо Демир Баба теке!Ако успееш да организираш нещо по-интригуващо от ,,певицата,, в насока ,,Свещари,, бих намерил начин да се видим !Другия начин е певицата да научи Master Of Puppets и тогава със сигурност ще се присъединя заедно с поне 3-4 СааБ-а !Успех!


Миро -приятелю стар
ти ,който Aз у Вас ...
хлебец съм ял ...
Не ме моли за сбирка
На прословуто свещари
да не останш ,без събка3
и без многото другари
Виж въдица мога и да ти направя
златна рибка да си хванеш
в Гьола !
Отколкото да ходиш ...
във за..... .. !
Ела със огъня червен
бъди със шведа , Звяра
,че нови тука люде
искат с Теб да се запознават !
и престани с твойте видения
ние сме зодия Рак
богати сме си по рождение !
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)