The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Разлики при XC 70 втора генерация.

#1
Здравейте.
Заглеждам се по този модел на Волво.Но това което виждам е че се произвежда от 2002 до 2007.Като от 2005 имат "face-lift".Интересува ме тази промяна обхваща само повишената мощност на двигателя,или има и други промени.
Каква система на задвижване се използва при 2002-2007,и при тези които се водят трето поколение?
Reply

#2
Фейслифта май се изразява при фаровете, пластмасите на задните светлини и може би страничните огледала са вече като на XC90 които се прибират с бутон. Мощността на колата е вече 185 коня а преди 2005 е 163, автомата е вече 6 степенен а преди 2005 е 5 степенен. Предполагам, че има и други разлики...
Reply

#3
Съдейки по твоите думи,се доближава до следващото поколение.Най ми е интересно дали 4х4 го променята,или си остава старото поколение.
Reply

#4
Това лято бях пред дилемата дали да дам 10 за 2005-2007 или 20 за след 2008, избора наклони към по-старото понеже работя с колата и я товаря и по-новото щях да го осера. Един съвет ще ти дам ако ще търсиш такава кола с автоматична скоростната кутия е ако можеш да я провериш на място (колкото можеш) и да се разбереш с продавача, че ако след 2 дни започне да рита да му я върнеш, ако е сигурен в колата не вярвам да откаже а пък ако започне да се цигани начи може да крие нещо. Говоря това от опит, това лято купих xc70 и уж на място всичко бе ОК, но след 500 км започна да хълца, обадих му се да му се накарам (на продавача), закарахме я при негов майстор да я види и човека каза, че е ок, имало и е нещо но може и тампон да е... е да ама преди една седмица ми блокира скоростната кутия, бях се ядосал и му се обадих и ми каза да я карам при неговия майстор да я оправя за тяхна сметка, явно първото обаждане ми е показало, че съм разбрал, че са ми дали прецакана коса. Ся си чака реда. Гледай и за алтернативи, първо бях хареса nissan pathfinder щото е квадратен и мога да го товаря, ама нещата май са по-скъпи и реших да купя харесваната от много xc70 а и да продължа с трето волво, да ама ся вече съжалявам, тъй че мисли,а и няма голям избор на тези коли в тук.
Reply

#5
Твоят от къде го закупи,че се оказа проблемен?
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)