The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Симетрични ли са задните фарове за мъгла при ХС60?

#1
Въпросът съм го вкарал в заглавието. Днес забелязах, че свети само левият фар за мъгла отзад, а иначе има и десен фар, който е симетричен на левия. Интересното е, че на таблото не получавам съобщение за изгоряла крушка. Има много коли, които просто имат само един заден фар за мъгла отляво. Интересува ме дали при ХС60 е така, за да не разглобявам десния плафон напразно.
Колата на бъдещето е с 2 багажника и без двигател!
Reply

#2
При ХС90 свети само единият.(фабрично)
ex XC90
Reply

#3
gustav Wrote:Въпросът съм го вкарал в заглавието. Днес забелязах, че свети само левият фар за мъгла отзад, а иначе има и десен фар, който е симетричен на левия. Интересното е, че на таблото не получавам съобщение за изгоряла крушка. Има много коли, които просто имат само един заден фар за мъгла отляво. Интересува ме дали при ХС60 е така, за да не разглобявам десния плафон напразно.

Това е така, поради лявата и дясна дирекция на колите. Левия волан получава лампата за мъгла отляво, десния от дясно. На някой коли съм виждал да светят и двете, но за мен това е инжинерна грешка, защото светлината е ярка и може да се припокрие със светлините на спирачките и да заблуди други шофьори.
Volvo For life!
Reply

#4
При Волво е само една светлина отзад за мъгла и е винаги от страната на шофьора. В Северна Америка е по същия начин.
I am not suffering from panic attacks, I enjoy them.
Reply

#5
Това не е само при Volvo, а и при другите марки. Дори бях чувал, че в някои държави е забранено да светят двете светлини за мъгла отзад, въпреки, че има кабел прекаран, но не е включен.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)