The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V40 1.9 115hp 2001 в движение на неутрална оборотите играят

#1
Примерно когато се спускам и не съм на скорост и упоритите от 900 ако не се лъжа сега 900 трябва да бъдат отиват към 1000 и обратното и се чува нали това не съм компетентен но от какво може да е... Не знам да не би да има сензор за температурата на входящия въздух нямам си напредстава но когато съм на място си е забила на 900 и тази аномалия е главно през студените месеци.
Reply

#2
От поста много не разбрах, честно казано, за какво иде реч, по-скоро заглавието ме провокира да попитам за нещо подобно при мен: От два-три месеца, без видима причина, се случва следното: Паля двигателя сутрин или през деня, минава повече или по-малко време (в зависимост от това каква е външната температура), докато моторът загрее и се включи АГУ (20 гр. С), малко по-късно, вече при около 40 гр. на празен ход изведнъж оборотите пропадат, веднъж-дваж даже двигателят изгасна. В следващите няколко минути оборотите играят, но постепенно се нормализират. Мога да отида до сервиза, но ако е нещо дребно, предпочитам да го отстраня сам, стига да мога
"Наистина,Херакле,това е най-големият и най-красивият от всички градове. Отдалеч блести красотата му"...
Лукиан Самосатски,ІІ век

<!-- m --><a class="postlink" href="http://youtu.be/MZh9Ehd-ys4">http://youtu.be/MZh9Ehd-ys4</a><!-- m -->
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)