The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
XC90 2009 г. бензин или дизел

#1
Здравейте,
Притежател съм на Волво от подписа вече повече от година. Това ми е първият SUV. Взех го почти на шега, случайно през интернет, а в последствие много ми допадна.
Проблемът е, че съвсем скоро, може да се наложи да се разделя с него и съм пред сериозна дилема кой модел да избера. 2009 г. - 2011 г. на около 80 000 - 110 000 км и бензин или дизел. Кои двигатели/модели са по-надежни. Има ли сериозна разлика между Kinetic и Summum моделите през тези години. И последен въпрос, заслужава ли си да дам двойно повече пари за чисто нов (новия модел). Благодаря предварително за помощта!
Reply

#2
Моето мнение е, че бензина е за предпочитане при втора ръка автомобил от такъв клас.
Reply

#3
Аз притежавам бензиново ХС 90 и не съм съжалил нито веднъж за избора си.Почти безшумен двигател, перфектно ускорение и никакви вибрации.Да не забравяме липсата на специфичната миризма на дизела и пушеци отзад.Чист двигател ако не броим прахоляка.За съжаление няма огромен избор от които да отсяваш.Трябва да признаем че дизеловите модели са огромната част от пазара.Ако не ти смущава бюджета заради по-големите разходи за бензин, смятам че би трябвало да се търси такъв.Снощи от осем автомобила на -17 градуса само моята запали без замисляне.Спрямо нивото на изпълнение ще ти е по-лесно да решиш какво си ползвал като екстри до сега и кое смяташ за полезно и го искаш и в по-новата.Моята е Summum но нямам представа какво покрива това ниво спрямо предишните.Имам всичко което съм искал без BLIS и люк, но пълно щастие няма.Чисто нов не бих си купил заради бързото обезценяване, а и за мен предишното купе има повече стил и Волво дизайн.Но това е само мое мнение.Приятно търсене!
Volvo XC90 3.2 2009 Plenty of power and extremely smooth running
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)