The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Покупка на XC90

#1
Колеги дайте малко мнение за тази обява.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21437473861403731&slink=cbxykd">http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cbxykd</a><!-- m -->
Ще съм много благодарен за компетентно мнение.
Reply

#2
Зависи от твоето виждане, от това, което търсиш. Ако искаш качествен автомобил, бягай с 200 от тоя! Wink За мен това е абсолютно напудрен таралясник, че и припомпан с Фотошоп. Определено като продаваш нещо толкова "ТОП", ще инвестираш определена сума да му поправиш дребните оптични забележки (най - малко). В обявата това липсва! И прочие... Ама ще си намерят рибката джабитата Wink
Reply

#3
Бягай далеч от този автомобил. Метан е сериозен унищожител на турбо и на други мотори. Пробега е поне 300хил + , този двигател на пропан бутан е леко проблемен, на метан не се коментира, а описанието в обявата е меко казано подвеждащо има откровенни лъжи.
VOLVO XC90 2.9T - 272 hp
Reply

#4
Как така метанът "унищожава" турбото?
VOLVO XC90 D5 200hp
VOLVO XC90 D5 185hp
VOLVO XC60 D5 205hp
Reply

#5
Момчета,

като давате съвети на някого гледайте да са поне компетентни и обективни. Тази кола изглежда доста добре, да не говорим, че салона е в отлично състояние. Екстрите и също не са малко. Това на колко км пробег е и какъв "таралясник" представлявя, преди да се види на живо не е уместно да се коментира. За това метана, какъв унищожител на мотори е, имате ли някаква солидна информация или просто някой е изтърсил някоя типична Българка глупост и народа повтаря като папагал, без да се замисли, както обикновенно. Дали пък таксиджиите, които карат на метан не правят по
1 000 000 на тези бензино-метанови коли? Смятам, че лесно може да се направи справка.

Поздрави
Volvo For life!
Reply

#6
Автомобила не изглежда зле.Възможно е и да е потдържан добре и да те грабне,но това може да се каже при посещение на автосалона.На мен лично ми липсват още снимки с вдигнат преден капак и багажника.Бих си ги искал.Ако ти хареса как сменя скорости и не те съмнява нещо по двигателя, мисля че си заслужава да си запазиш час в МП.Да не забравяме че парите са по-скоро разумни за това което е написал човека.
Volvo XC90 3.2 2009 Plenty of power and extremely smooth running
Reply

#7
На снимки всичко изглежда добре, като отидеш на място нещата стават съвсем други.
На тази и е строшено лявото огледало, лепено е с някаква гадост - вижда се на снимките.

А и едва ли е на километрите, които пише. Метан се слага на кола ако тя се кара много, а не ако стои в гаража...
Reply

#8
Когато напиша нещо в този форум и е мое мнение винаги го отбелязвам. За проблемите на точно този двигател с LPG го има тук:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.flashlube.bg/bg/technical">http://www.flashlube.bg/bg/technical</a><!-- m -->
срещал съм го и на други места, но това намерих първо. Щом има някакви възможни проблеми на LPG, то на метан ще са повече - просто метана гори по-бавно и това изостря проблема с клапаните. Според мен кола на 10 години от този клас, с метан - този пробег, който е цитиран в обявата е нереален. А на място ще излязат и други неща - този тип кожена тапицерия се монтира според мен до края на 2004 год. - лично мнение лежащо само на лични наблюдения.
За нравоучителния пост на "JMI" с тон на космолски секретар от близкото минало няма да коментирам.
VOLVO XC90 2.9T - 272 hp
Reply

#9
Колеги, моля да се придържате към акцента на темата!
BG VOLVO Member #00409
Reply

#10
Nicky Wrote:За нравоучителния пост на "JMI" .....

Колега, коментарите които правя не са нравоучителни, а приветстват конкретика и обективност, за да се помогне по най-добрия начин!
Ако ти имаш някаква конкретна теза за метана, изложия я, защити я с достоверна информация и нямаме проблем. Така хем ще помогнеш на колегата с питането, хем ние ще научим нещо полезно, но коментари от вида:

Quote:Бягай далеч от този автомобил. Метан е сериозен унищожител на турбо и на други мотори

са несериозни!

Quote:... с тон на космолски секретар от близкото минало няма да коментирам.

От сравнението личи че или не си запознат с йерархичната система от близкото минало, или не си внимавал, когато въпросните субекти са ти говорили, за да направиш обективно сравнението си.

Всичко, които пишем са лични мнения, въпроса е, на какво се базират те и какъв смисъл се влага. Конкретното питане изисква конкретика при подаваната информация, а такава няма освен, коментари от наблюдения на снимковия материял от обявата. Някой да го е гледал това XC90, някой да го е карал или проверявал пробега с оригинален софтуеър? Някой има ли конкретни наблюдения за работата на този мотор на метан? От къде става ясно, че Флашлюб са достоверен източник? Те продават добавки за коли на газ, но това нищо не означава. Ако погледнеш листа им на много места дори не са отбелязали дори моделите!
Volvo For life!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)