The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Имам проблем с кутията ... Помощ!

#1
Здравейте колеги. Собственик съм на s80 2001 2.4t автоматик. Имам проблем с кутията , все още неидентифициран - колата винаги е сменяла отлично и бързо , но днес след около двуминутна заиграванка на един паркинг , колата остана на едно място и не помръдва , в каквато и позиция да е лоста сякаш е на свободна. Отвън миришеше смесено като на масло и феродо.. След като изстина , но не напълно я запалих и при местенето на лоста на натисната спирачка се чува едно хърхорене, само на Р не го издава , но самата позиция Р влиза с едно прехъркване. Въпросът е какво да правя , четох че имало някакво жило което я застопорява на 3та, дали ще проработи да си прибера колата и след ова какво следва ?
Reply

#2
kontrabant Wrote:Здравейте колеги. Собственик съм на s80 2001 2.4t автоматик. Имам проблем с кутията , все още неидентифициран - колата винаги е сменяла отлично и бързо , но днес след около двуминутна заиграванка на един паркинг , колата остана на едно място и не помръдва , в каквато и позиция да е лоста сякаш е на свободна. Отвън миришеше смесено като на масло и феродо.. След като изстина , но не напълно я запалих и при местенето на лоста на натисната спирачка се чува едно хърхорене, само на Р не го издава , но самата позиция Р влиза с едно прехъркване. Въпросът е какво да правя , четох че имало някакво жило което я застопорява на 3та, дали ще проработи да си прибера колата и след ова какво следва ?

Прегряли сте кутията и е приключила... Подобни щуротии не се правят с кола с автоматик...
Приготви си едни 3-4к лева и един месец без кола и ще тръгне отново. Sad
Reply

#3
Наистина добро предложение , благодаря колега Smile а някой да познава майстор на автоматици във Великотърновски , габровки/русенски регион , чувал съм за Любо от Мартен(русенско) Smile
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)