The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нов собственик на XC90

#1
Здравейте, колеги,

от няколко месеца съм горд собственик на Волво XC90 D5 2006 г. Колата е добре позната на форума, тъй като я взех от Pinko. Принципно съм запален алфист по душа и сърце и до сега съм бил верен почитател на Алфа ромео. Предходната ми кола беше Алфа 159 SW 1.9 jtd. Насочих се към Волвото, защото ми трябва нещо по-голямо от към пространство и багажник.

За времето, през което го карам, камиончето се държи страхотно - стабилна, сравнително пъргава и удобна. Непрекъснато развозвам половин гардероб дрехи и един чувал играчки на детето в багажника и до сега не съм успял да остана без багажник и място в него Smile

Питането ми е тривиално - кой сервиз се ползва с доверие и кой бихте препоръчали. Изчетох доста от темите и разбрах, че за диагностика е препоръчителен сервиза на Мото Пфое, но пък там (както и всеки друг официален сервиз) леко се престарават от към препоръки за ремонти и цените за извършшването им. Интересува ме къде правите ходовата част, кой разбира от двигатели и трансмисия?

Вчера, след като смених перата на предните чистачки с нови, заднната чистачка се обиди и спря. Буквално. Спря в някакво средно положение и не помръдва. Преди това се движеше бавно и с мъка, та бях подготвен. В момента изобщо не реагира. Предполагам става въпрос за проблем с кабели някъде по вратата на багажника, но все пак... идеи?

Изобщо всякаква специфична информация за колата би ми била много полезна.
Reply

#2
Здравей , по въпроса със сервиза - не мога да препоръчам , нека колегите да се изкажат.
По въпроса с диагностиката - МП ако искаш официално , а ако искаш не официално има доста колеги които биха направили адекватна диагностика Wink с подходящата апаратура.
За задната чистачка... като за начало може да провериш дали има захранване до нея, но аз залагам на износена втулка в самия механизъм. Оправя се с отваряне и подлагане на шайба, става като ново Smile . Ако нямаш желание да се занимаваш сам , както казах по горе не мога да препоръчам сервиз Smile
И последно напиши от къде си , за да те ориентираме по добре Smile
Reply

#3
От София съм Smile
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)