The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Покупка ХС 70

#1
Здравейте колеги. От извесно време се замислям за покупка на въпросния автомобил. Нов съм във форума и евентуално това ще бъде първото ми Волво. Ще съм благодарен за съвети на какво трябва да се обърне внимание при оглед на въпросния автомобил. Също така особености на двигател,трансмисия,силово предаване. В момента имам Ауди и Субару така, че подръжката не ме притеснява. Като цяло съм се насочил към дизелов агрегат. Какво ще кажете за тази кола <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11493649327426652&slink=3atxua">http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3atxua</a><!-- m -->. Като цяло ме привлича това, че най-вероятно е на реални километри и поне забележките по интериор и екстериор не са прикрити. Следващата седмица мисля да погледна.

Поздрави
Reply

#2
Здравей Колега,
Не гледай какво пише на километража, гледай състоянието на автомобила. ХС е модел със скъпа поддръжка, така че ако нямаш представа от марката и модела намери колега, който го познава и го помоли да отидете заедно на оглед.
Успех и поздравления за избора на марка и модел.
666 - The number of the Beast.
[Image: ab279758.gif]
Reply

#3
ivo totev Wrote:Здравейте колеги. От извесно време се замислям за покупка на въпросния автомобил. Нов съм във форума и евентуално това ще бъде първото ми Волво. Ще съм благодарен за съвети на какво трябва да се обърне внимание при оглед на въпросния автомобил. Също така особености на двигател,трансмисия,силово предаване. В момента имам Ауди и Субару така, че подръжката не ме притеснява. Като цяло съм се насочил към дизелов агрегат. Какво ще кажете за тази кола <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11493649327426652&slink=3atxua">http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3atxua</a><!-- m -->. Като цяло ме привлича това, че най-вероятно е на реални километри и поне забележките по интериор и екстериор не са прикрити. Следващата седмица мисля да погледна.

Поздрави

Хубаво е да се проверят:
1. Хидравлични повдигачи на клапаните. Ако колата е от ИталиЕ, почти 100% ще са за смяна. Познай защо. Tongue
2. Скоростна кутия. Направете и тест драйв ама на тежък терен. Не офроад, но примерно 40-тина минути каране в задръстване (при поне 20 градуса околна температура). Ако започне да тресе и сменя скоростите странно... Поне 3к надолу от цената да се тормози продавача... Ако в сервизната история излезе, че маслото на кутията не е сменяно никога, по добре не тази кола.
3. Задължителна проверка на 4х4-то. Шумове. тресене неработещ халдекс...
4. Диагностика в МП. Като питате за пълна сервизна история на колата.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)