Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вода в купето
#1
Колеги,имат ли нашите машини някакво местенце което да е слабост на модела. Вода влиза краката ми, като идва някъде от горе в ляво. Вероятно от под кутията с бушони??? При махнат мокет и колега който налива от вън маркуч виждам лека струйка която прави локва в краката ми. Ако имате идеи как да я спра тази вода даваите !!
Цитирай
Thanks given by:
#2
Колеги, само да споделя опит след известно търсене на теча, заподозряхме тръбите за отвеждането на водата от предното стъкло . Проблемът е че, в началото си мислехме , че са само две. Но се оказаха четири две от които се виждат само когато се свали кората под чистачките . Едната от тръбите се намира под кутията с бушоните !!! Тази беше се запушила яко при мен и водата почти беше стигнала до бушоните.
Цитирай
Thanks given by:
#3
това си е болежка на модела, при мен се запушва 2,3 пъти в годината, отпуша се лесно с шиш за плете (примерно), без да се разглабя каквото и да е
Цитирай
Thanks given by:
#4
При мен двете са видими, а двете по скрити едната мисля ,може да се достигне само след сваляне на решетката а едната е завряна под кутията с бушоните !!! Много странно / и трудно откриваема/.И има едни чупки при мен беше зор да я отпуша, кал листа плътна сплав. Аз победиш с твърда тел .
Цитирай
Thanks given by:
#5
st_krasi написа:При мен двете са видими, а двете по скрити едната мисля ,може да се достигне само след сваляне на решетката а едната е завряна под кутията с бушоните !!! Много странно / и трудно откриваема/.И има едни чупки при мен беше зор да я отпуша, кал листа плътна сплав. Аз победиш с твърда тел .

Ако имаш и люк на комбито, заподозрени са и тръбите на дренажа на люка.
1983 Volvo 244, B200E - carb., manual M46, 121hp., 158Nm.- Аврора
1994 Daewoo Tico - carb., automatic, 41hp., 59Nm. - Пинко
Неам нерви,за тва карам Волво! :-)
Цитирай
Thanks given by:


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)