This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Свързване на оригинален cd changer
Здравейте,
Сдобих се с оригинален 10 дисков changer oт s40,който искам да инсталирам на моето s60.
Имам оригиналния кабел от cd към changer- a.Горе- долу имам идея как да го свържа и прекарам до багажника.
Имам и оригинална букса от changer с 3 отрязани кабела за захранване.
Въпросът ми е как да го свържа към тока?

Под левия ми стоп има 2 оригинални букси вързани с изолирбанд. Да не би да са за changer.?
Цитирай
Thanks given by:
мисля че трябва да качиш снимки за да се види кое как е точно. ако пишеш в групата във фейсбук ще ти отговорят повече хора
Цитирай
Thanks given by:
nenko_varna написа:мисля че трябва да качиш снимки за да се види кое как е точно. ако пишеш в групата във фейсбук ще ти отговорят повече хора

Благодаря,прав си.
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)