The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нормално ли е да прави така климатронила/вентилатора?

#1
Здравейте колеги. Иман волво s60 2002 от зимата и сега като стана жега на няколко пъти забелязвам нещо странно поне за мен защото на другите ми коли не се е случвало. След като съм карал колата и спирам за да речем 30 минути и като се върна при нея я сварвам с пусната перка на климатика. Това нормално ли е ? И какъв е смисала на тази процедура?
Reply

#2
pl3omax Wrote:Здравейте колеги. Иман волво s60 2002 от зимата и сега като стана жега на няколко пъти забелязвам нещо странно поне за мен защото на другите ми коли не се е случвало. След като съм карал колата и спирам за да речем 30 минути и като се върна при нея я сварвам с пусната перка на климатика. Това нормално ли е ? И какъв е смисала на тази процедура?

Ясно, жегата дойде. Big Grin
Всъшност сутринта си мислех защо още никой не е повдигнал тази тема, предвид жегите последните дни. :mrgreen:


Повечето Волва са програмирани определено време след като е карана колата на климатик и е оставена в покой, да си пуска вентилатора за малко с цел да изсуши тръбите и по този начин да предотврати развиването на бактерии, чието наличие води до характерния мирис на блато, като заработи климатика в голяма част от автопарка, които го нямат тази екстра. Wink :mrgreen:
Reply

#3
Брей . Много модерно било това волво мерси за бързия отговор!
Reply

#4
А да питам - моето май я няма тази екстра, поне не съм чул. Възможно ли е да се "отключи"?
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)