The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Лост за автопилот Volvo V40 1998

#1
Здравейте колеги. От скоро съм собственик на Volvo V40 преди фейса. Като го зкарах на диагностика ми казаха, че програмата влязла в компютъра на автопилота, и колата имала такава екстра. Но лявото ми лостче за мигачите си е обикновено, няма копчета за темпомат, което ме навежда на мисълта, че е възможно да е сменяно. Уикенда отворих пластмасата под волана и видях едни кабели с букса, която не беше закачена никъде. Предполагам те са именно за това. Гледах в MegaParts лостче за кола с автопилот, но на снимкатане се вижда каква точно е буксата. В нея ялизат 6 или 7 кабела, а в моята са 5.Дилемата ми е дали да рискувам и да поръчам лостчвто на сляпо или да си карам така. Моля, ако някой е по- запознат, или се е срещнал с подобен проблем да каже дали нещата могат да се получат. Прикачвам снимки. Поздрави! <!-- m --><a class="postlink" href="http://prikachi.com/images.php?images/651/9192651s.png9">http://prikachi.com/images.php?images/651/9192651s.png9</a><!-- m -->
Reply

#2
Само с лостчето за мигачите , ако става дума за колата от подписа ти, няма да стане !
Трябват още датчик за спирачката, модул за управление, кабелни снопове, вакуумни линии, мембрани, помпа за вакуум и една дузина планки за да бъде монтирано всичко това !
Най- лесно е като отвориш капака на мотора , да провериш дали имаш помпа за вакуум - тя се монтира на щита на колата отляво по посока на движението , под челното стъкло , зад бомбето на левия амортисьор!
Ако имаш само кабел с с три пина, значи нищо не е монтирано. Ако има , то помпичката за вакуума е свързана с този кабел и прилича на моторче за чистачки, само че е по- малко !
Volvo 940 Estate 1994 D24TIC 122hp
Reply

#3
Не разбра колегата, той искаше да каже, че е възможно да са му сменили лостчето за мигачите с такова без темпомат.
Ами колега огледай си колата за датчиците на педалите и ако са там може да пробваш с лостче.
Който търси - намира, който пита - знае!
Reply

#4
Ама много ви се моля, недейте да ми обяснявате какво съм разбрал и какво не !!!
Няма да влизам в обяснителен режим !
Просто четете Ф-нимателно какво пиша, какво НЕ пиша и ако някой реши, че поста ми би могъл да му е полезен да направи това , което сметне за необходимо !
Volvo 940 Estate 1994 D24TIC 122hp
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)