The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с бутоните на волана

#1
Здравейте, от няколко дни съм горд собственик на S60 Big Grin При огледа на автомобила не забелязах,че не работят бутоните на волана за музиката и круиз контрола.Имам и съобщение за неработещ еарбег, бутоните за навигацията работят.Според вас трябва ли да отварям волана или каква може да е причината?Благодаря предварително!
Reply

#2
Ключа на позиция 0, след което намираш предпазителя за SWM модула(трябва да е в таблото от ляво като махнеш капачето при отворена врата). Вадиш го за 1-2 минути. И ако не се оправи, значи някой е ровил където не му е работа. Грешката за еърбега може и от таблото(DIM модула) да е.
Reply

#3
Много благодаря!!! Ще пробвам и ще споделя резултата!
Reply

#4
Да споделя резултата.Днес пробвах с предпазителя,при мен е 23, но не се получи!Бях загубил надежда и вече започнах да гледам клипчета за сваляне на волана.Но при поредното ми качване реших да сложа СИМ в тел да го пробвам и него.....и чудо бутоните за управление на радиото проработиха, явно са свързани с тел.И така проблема е 50% решен. Остана круиз контрола,колеги помагаите да го преборим и него!
Reply

#5
Колега аз имах същият проблем нищо не работеше смених модела и всичко тръгна.
Reply

#6
Пробвай да изключиш акумулатора за 5-10мин. На моето S80 така се оправи, а дори в МП не можаха да се справят. Ако разделиш километрите на годините и числото е по-малко от 20-30к, може при превъртането да са омазали нещо
Reply

#7
При мен круйз контрола не работеше поради проблем с датчика за положението на педала на съединителя. Беше задържал. Смазах, раздвижих хубаво педала на съединителя и се оправи. Успех!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)