The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Диагностика на волво v40 1997г.

#1
Здравейте, приятели!

Как мога да направя диагностика на volvo v40 от 1997 година и по-точно как да изчистя многото грешки, които се натрупват в компютъра ежегодно, заради газовата уредба. Казаха ми, че заради нея не се използваше нещо там, което на бензин се използва и от там също постоянно ми свети ламбда сонда лампата и също така от това се трупали мноого грешки в компютъра с времето...

Значи аз взех някакъв евтин vag com 409 и естествено пробвах с vol fcr, но въобще не намира "многото грешки, причинени от газовата уредба".. а и даже като река да си рестатрирам Service лампата.. ми дава грешка "Error in four message" нещо от този сорт...

С две думи.. нито service лампата, нито грешките мога да си изчистя с този vol-fcr...

Сега поразтърсих се.. и видях разни устройства като.. autocom cdp и delphi ds150. Те ще свършат ли работата, която явно vol-fcr не може..??
Reply

#2
Здравей колега,вероятно си попаднал на неподходяща програма за диагностика.Пробвай с Делфи грешките се изчистват с нея но ако найстина проблема не е отсранен пак се появяват.Иначе Волвото си иска Vida и човек който може да работи с нея.
Reply

#3
Vol fcr е по-добре от аутомом/ Делфи. Но пък нямаш живи данни. Много зависи и с какво еку си. Провери кои крачета са ти опроводени на на диаг. куплунг на колата. Вагкома комуникира само на 7ми пин.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)