The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Доверен сервиз в Пловдив ?

#1
Здравейте , една обява за Volvo s40 от Пловдив ми хвана окото . В София имам приятел с доверен сервиз , в който мога да проверя кола преди покупка и вярвам на човека на 100 %. Ако евентуално се реша да отида до Пловдив , можете ли да препоръчате доверен сервиз за проверка на колата преди евентуална покупка ?
Reply

#2
Карай я в Мото-пфое поне ще ти кажат и сервизната история и ще ти я прочетат с Вида.
Reply

#3
Ок , мерси . Имаш ли идея колко струва прегледа при тях г.д ?
Reply

#4
Не точно но съм чувал,че само диагностиката е към 70-80лв.,но и 100 да дадеш поне ще ти направят точната диагностика с живи данни.
Reply

#5
А как става номера с проверката на сервизната история ? ще могат да проверят г/д колко са реалните километри докато е била гаранционна или ?
Reply

#6
dimitar76 Wrote:Не точно но съм чувал,че само диагностиката е към 70-80лв.,но и 100 да дадеш поне ще ти направят точната диагностика с живи данни.
Преди 4-5 години ходих само за диагностика. Имах проблем с датчика за налягане на бензина в рейката. Просто исках потвърждение, за да го купя и сменя. Еми, нито познаха какво и е на колата, нито ми дадоха разпечатка от диагностиката, само измънкаха някакви слова за нарушена комуникация между блоковете и др. подобни глупости. Едва след изричното ми настояване направиха разпечатка и ми я връчиха. Но 80-те лева не пропуснаха да си ги вземат! Просто никога повече МОТОПФОЕ!!! Принудиха ме да си купя VIDA-DICE и да се образовам в тази насока! Доколкото мога все пак......

П.П. Друго което ми направи негативно отношение, не ме допуснаха до халето където и правиха диагностика. РАзбирам да е до место където се прави ремонт - да, има опасност от наранявание и т.н. Но за диагностика.....извинете но не съм съгласен!
Reply

#7
abdahorn Wrote:А как става номера с проверката на сервизната история ? ще могат да проверят г/д колко са реалните километри докато е била гаранционна или ?
По принцип могат и трябва да го направят.Незнам кой друг може освен тях да направи това.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)