Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V50 дневни светлини
#1
Здравейте!
Въпросът ми е дали ако си взема модула за включване на фаровете от Волво 2010г. например, сана който има режим дневни светлини и го сложа на моето дали ще заработи. Моето е 2009г. Но си и ам сензора за светлина и според мен ще стане. Освен ако няма някой друг допълнителен модул, който да ги управлява. Ако някой знае нещо по въпроса да драсне!
Благодаря!
Цитирай
Thanks given by:
#2
Някой нещо?
Цитирай
Thanks given by:
#3
Здравей, аз съм с V50 , 2010г. и нямам дневни светлини, затова не знам точно какъв модул е необходим и къде са дневните светлини. При мен, както и на останалите модели, като се остави копчето на включени къси светлини, при запалване и гасене на двигателя, късите светлини светват или угасват, не въртя копчето постоянно.
Цитирай
Thanks given by:
#4
Въпрос: често срещам автомобили, на които задните светлили (габарити) никакви ги няма. Дали Модул_дневни_светлини включва само предните светлини и не включва задните въобще?!?
П.П. Скоро карах зад доста ново Алуди Кю7 на което задните светлици бяха като дискотека в Студентски град. По някаква хатична схема се включваха ту от ляво, ту от дясно една след друга габарити, мигачи, стопове. Само когато водача използваше педала на спирачката коректно светеше третата стоп-светлина и това ми помагаше да не се забия в него. Много тъпо!
[Изображение: volvo-xc-60-r-design-d5-awd_medium.png]
ex FIAT Bravo 1,6 103 hp 1997
ex Volvo V50 2.0D 136 hp 2005
---
Kawasaki ZL600B Eliminator 600cc 61 hp 1995
---
ДА! На АЕЦ Белене!
Цитирай
Thanks given by:
#5
На Волво като моето и не само след 2011г се предлагат като опция дневни светлини. Те са разположени на мястото на халогените и са Led. Вътре разликата е в конзолата за включване на фаровете като има добавена най - в дясно позиция със символ А. Тогава през деня си работят дневните светлини, а когато се стръмни или влезеш в тунел халогените изгасват и светват късите светлини. Това искам да направя и аз с моята кошница, която е 2009г. В чужди форуми четох, че освен смяната на халогените с лед и смяната на конзолата с такава от модел след 2011 с такава екстра трябва и посещение в сервиз за смяна на софтуера с такъв от модел след 2011г
Цитирай
Thanks given by:


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)