The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Покупка на xc90 3,2 бензин

#24
Чечев, не мисля, че има по-яко звучащ двигател от 5 цилиндровият. Оргазъм за ушите. Бих си направил такова s60r fun car, на драго сърце.

Относно R-Design-a, самото наименование Волво го вкарват 2009та по спомен. До тогава, изпълнението се казва Sport. Мойта също е такава. Разликата между R-Design и Sport е в "двата" ауспуха, съответно престилката на задната броня, надписи R-Design на табло, волан, седалки, решетки, последният да затвори вратата и огледалата са с хромирани капаци. Другото си е същото преди/след преименуването. По-стегнато окачване, салон, волан, синьо табло, хромираните прагове и т.н.

Колата изглежда много добре, само бензин да и сипваш!


Относно маслата, проблемът по-скоро е следният. Да, никой авто производител не произвежда масло, всички го поръчват от някъде.. Castrol, Mobil, Total, Elf... проблема с "алтернативното" масло е дали е оригинално. За съжаление пазара (не само в БГ) е залят от ментета. Поради тази причина аз възприех следната тактика. Или оригинално (в случаите за кутия, дифове, раздатки) или алтернативно, но от официален вносител (понеже сипвам Bardahl си го взимам от вносителя, да не му правя реклама).

Доколкото съм срещал инфо, маслото за кутията на Волво се прави от Мобил. Така че на теория.. в тубата 3309 на Мобил е същото като в тубата на Волво. Въпроса обаче е да попаднеш на истинско. А както знаем всички продавачи на масла (Ауто+, МаксКар, маслата, маслото, маслотота, ойлс, олио, маслойл и т.н. милион и един магазинчета), гарантират, че внасят само оригинал. Много ясно, че никой няма да си каже, че продава М10Д, ама в бутилка на Мотул. И така. За мен проблема с маслото не е чак толкова "каква марка е", а "оригинално ли е". Но живеейки във времена в които 70-80% от населението толерира и купува Boss и Nike от алиекспрес, няма как да очакваме друго..

Като каза нищо общо с дизела.. имаш предвид дизелото XC90 ли? Карал съм 3.2, но не съм карал дизел. И ми е любопитно как се усеща дизела. Такова ли си карал за сравнение?
4.4.. there is no replacement for displacement!
Reply



Messages In This Thread
RE: Покупка на xc90 3,2 бензин - by iago - 01-29-2020, 11:58 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)