The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Покупка на xc90 3,2 бензин

#93
Не се тормози изобщо, и да има нещо все се оправя, при газта е лесно, или ще замирише или при определено натоварване ще има разлика бензин/газ, все неща които се усещат.

Аз се вкарах в доста по-големи филми с V8, тая електрическа помпа на бензина изглежда, че влиза в аварийни режими като се кара на газ определено време, контролира се от модул под задните седалки, че по ток от компа на двигателя, абе... тряяше да се мисли как да се връща горивото от рейката в резервоара по време на газ като спрат бензиновите инжектори, за да се заблуди компа, че всичко е наред, та сега побългаряването се състои от едни бензинови клапани, маркучи, че през отдушници на резервоара, ебало си е майката, утре ще се слага и реле за време и ще мога да изкоментирам резултата, ако някой го вълнува. Изглежда, че в бързината действително съм се заблудил и е нужен емулатор за налягане, или измислица подобна на тая, която съм предприел да извърша.
Reply



Messages In This Thread
RE: Покупка на xc90 3,2 бензин - by sashua - 07-27-2020, 06:18 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)