The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с ел. стъклата на 480

#1
Скъса ми се въженцето на механизма на ел. стъклата. Казаха ми че единственият начин да се оправи е с ново. Само в МФ не съм питал дали има ... както с почти всичко друго по купето на 480 трудно се намира, та така и с това. Някой от колегите дали има идея дали може да се замени с механизъм от друго Волво или дали имате представа къде може да се нари такова нещо ?!

П.П. Пробвах всички морги и магазини от форума, но отговора е винаги голямо :roll: ТЦ.
Reply

#2
gopi Wrote:Скъса ми се въженцето на механизма на ел. стъклата. Казаха ми че единственият начин да се оправи е с ново. Само в МФ не съм питал дали има ... както с почти всичко друго по купето на 480 трудно се намира, та така и с това. Някой от колегите дали има идея дали може да се замени с механизъм от друго Волво или дали имате представа къде може да се нари такова нещо ?!

П.П. Пробвах всички морги и магазини от форума, но отговора е винаги голямо :roll: ТЦ.

Ами и аз имах този проблем и сменях и двете машинки. Тва шведската пластмаса си ебало майката. Виж в mobile.bg <!-- m --><a class="postlink" href="http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=9">http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=9</a><!-- m --> има няколко. Напиши "480" в търсачката. Наистина единствения начин е или да намериш от друго на старо или ново. Незнам дали от 440 и 460 няма да станат и на твойта. Би трябвало да са еднакви.
Reply

#3
Само въженце ли ти трябва?
Същото може да го намериш в Практикера! - избор има там от дебелини и най вече в дължини.
Направи си сам - ако можеш.
Основател на ВКБ с членска карта 00008.
Бивш член на УС. Volvo S80 D5 2003.
Reply

#4
Да, Ефри, само въженцето ми трябва. Понеже не разбирам кой знае колко Sad го закарах в сервиз ... от там ми казаха, че въженцето НЕможе да се сменя и ще ми трябва нов механизъм. За това търся цял механизъм. Утре рано ще отворя вратата и ще погледна какво въженце ми трябва.
Reply

#5
Еееее гати нещото - да не може да смениш въженцето - тия майстори направо изкараха че ти е капсулирана машинката!!!! чъ! чъ! чъ!!
Затова си е хубаво човек да види сам на какъв принцип е дадената част.
При мен механизма ми е капсулован - ел. моторче и др. неща. - НО пак се разглобява, и се подменят зъбното колело или пружината!
Хм.
Ок, да кажеш какво е положението. Ако е с контра в края въжето и затуй си има чалъм.
Основател на ВКБ с членска карта 00008.
Бивш член на УС. Volvo S80 D5 2003.
Reply

#6
Наложи се да излитам за Пловдив по спешност, така че ремонта на механизма се отменя поне до събота. Ефри, говорих с майстор, който е на твоето мнение, че въженцето може да се смени и в събота ще се занимаваме с това. Може да спестим някой лев, така че бирата или (разбрах, че не пиеш) нещото друго е от мен :lol: (Надявам се да мога да доида на следващата среща :-))
Reply

#7
Само за идеята не си струва да черпиш - ако и го направя - тогава ще го заслужа!! - студена безалкохолна напитка от 1000мл. + кафе :wink:
Основател на ВКБ с членска карта 00008.
Бивш член на УС. Volvo S80 D5 2003.
Reply

#8
gopi Wrote:Наложи се да излитам за Пловдив по спешност, така че ремонта на механизма се отменя поне до събота. Ефри, говорих с майстор, който е на твоето мнение, че въженцето може да се смени и в събота ще се занимаваме с това. Може да спестим някой лев, така че бирата или (разбрах, че не пиеш) нещото друго е от мен :lol: (Надявам се да мога да доида на следващата среща :-))
Aко ще долиташ с 480-то в Пловдив пиши и ще се чуем по гсм-те може да измислим нещо за жилото правил съм на голф - изкара 2 години
@Alex
Reply

#9
Alex, аз летях вече, но билета беше двупосочен с обратен полет същият ден/нощ. Благодаря все пак :-)
Ефри, идеята е достатъчна, за да почерпя. Ще спестя малко пари от това, но така и така съм ги приготвил за нея, сега гледам варианти да я направя малко по-красива.
Като го оправя този досаден проблем ще пиша пак (а може и преди това :-))
Reply

#10
За твоя проблем майстора какво прави:
Сваля ти машинката и с дърво подпира стъклото, на другия ден отиваш да ти сложи смененото въже - готово на машинката. С труда и въжето от него - взимат към 60 - 70лв.

п.п. - взето от друг форум инфото!
Основател на ВКБ с членска карта 00008.
Бивш член на УС. Volvo S80 D5 2003.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)