The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Има ли някой с IPod съгласен да го чуем как свири ?

#1
Както вече е ясно от тази тема http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewto...=34&t=8119 работим по въпроса за управление на външен плеър от фабричната аудио система на колите ни.
За момента има работещ прототип за СЦ-серията който обаче бих искал да го чуя как ще свири с ИПод - за целта ако някой има такова чудо на техниката и е навит да съдейства - може да направим един тест за 20-тина минути.
Целта на занятието е да се види какъв източник е най-добре да се ползва - плеъра който в момента ползваме, ИПод или според който каквото си реши.
Reply

#2
Аз съм съгласен,имам 60 гигабайтов и само със Рок.

Имам и всички необходими кабели.(оригинални)
Reply

#3
Кой какво прави, накрая на ipod го обръща. Tongue Не свири ли добре онази чудесия?

Понеже ми дават зор да довърша едно светодиодно табло за вчера съм зарязал работата по HU-xxx радиата за сега. :roll:

Междодругото да си смениш фабричното радио на по новите волва с друго (за HU серията става въпрос) се оказа голяма комедия...
Диванетата от Volvo са направили така, че при смяна трябва да се препрограмира колата, щото иначе подсветка на бутоните и управление от волана няма...Демек колата не си го познава... :?

Е в крайна сметка го преборих без да се стига до сменяне на софтуери по колата. На старото радио му насадих CD-то от новото + два бутона(дето управляват CD-то), два куплонга, пластмасовия панел от новото радио, един резистор и готово. Тоест в момента си е старото радио в колата само че с CD. Big Grin
Reply

#4
Тъй де, в крайна сметка се обзаведох с един 30 Гигабайтов Уред и-и-и-и-и много му се радвам Smile
Благодаря на отзовалите се в темата и на тези които ми писаха на ЛС.
Reply

#5
Аз пък съм с касетофон и активна касета (т.е. за тези, които не знаят, това е касета, която позволява да свържеш плеъра си с нея посредством кабел и да слушаш музиката от плеъра на касетофона на колата. това е) и съм много доволен Tongue Касетофона е Kenwood и някога струваше 300 лв, които бяха много пари. И грехота щеше да е да го сменя..
I ROLL
VOLVO 740 2.0 163 h.p. B200ET 1985
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)