The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Да купувам ли 850 GLT?

#1
Здравейте, колеги. Регистрирах се във вашия любим форум за да попитам един въпрос. Както се казва "прилегнало" ми е едно Волво 850 2.0 20винтила 1994 г.С метанова уредба. Човека иска 3.500, но ще го даде на 3.000 лв. Външен вид много добър, интериор перфектен /поне на пръв поглед/кожа с плюш.Климатроник, музика, /сд./. Сменена ходова част отпред не се уточнява какво точно. Колата е със зимни гуми на лети джанти, летни няма. Дотук добре нещото, което забелязах, като го запалихме беше, че от пръчката на маслото духа якичко, даже и пушек се забелязваше.Моя майстор ме разубеждава аз му имам доверие щото до сега не ме е лъгал, но той не е виждал колата просто като му казах по телефона ми каза да не си навличам беля на главата и да си карам ФВ-то /От, което не се оплаквам, но ни е малко вече./ Аз понеже не разбирам реших да се обърна към по посветени от мен във Волво сектата. Ще помоля за конкретни отговори а не от рода "при тези екстри и цена скачай и др. подобни" На мен колата ми харесва, но никога не съм се качвал във Волво дори, а винаги съм искал ако трябва да съм точен. И все пак дайте експертно мнение благодаря.
Reply

#2
така на приказка трудно ще стане. по добре кажи къде е колата и помоли някой да дойде с теб да и хвърли едно око заедно с твоя майстор. след това може да се коментира по надълго и широко
Reply

#3
Колата е във Враца. Ако има някой, които може да помогне ще се радвам.
Reply

#4
Здравей, kalata.
С няколко думи и без да влизам в подробности за километри, че е италианка, че е от Враца и т.н.....
ще ти кажа в прав текст:
За 850-ка - ако се наложи отваряне на двигателя - НЕ Е ДОБРЕ!!! По-добре продавай колата!
:whdat:
А при теб /ще/ има ТОЧНО този симптом....


За мен в тази кола НАЙ-ВАЖЕН е двигателят!
Всичко останало се прави с малко средства и не е трудоемко.

пп:
Довери се на майстора си.
ппп:
Във Враца търси за съдействие Izex - Искрен. Телефонът му е 0888 888 515.
Reply

#5
Здравейте, везните бавно, но сигурно накланят към отказване от колата. Явно ДВГ-то се ремонтира трудно точно на този модел защото, който и да попитам все за двигателя говори/ то това е и най важното де/. Благодаря за отговорите до сега. Надявам се, и други да споделят опита си с тези красиви автомобили.Между другото /то може би не е му тук мястото на въпроса ама карай/ бихте ли ми казали, кои модел се счита за безпроблемен абе накратко какво Волво да си взема/търся/ до 3000лв. Защото не съм се отказал от марката, но пък не искам и да взема нещо, като да е Волво пък ако ще и само по майстори да вися.Аз кола си имам и зор голям няма.Благодаря.
Reply

#6
Добре си се насочил според мен към 850. Вярно е че цените паднаха но трудно ще намериш читаво 850 за тази цена.
Reply

#7
Абе и на мен ми се виждат твърде много глезотии за тази цена, да не забравяме и метанова уредба. Като знам, че има някой шашкъни дето искат такива пари за голф 2/ и още по-големи обаче дето им ги дават/. А разликата в колите не е само в размера. Реших да се откажа от въпросното Волво. Ако прецените, че темата е безполезна може да се затваря вече.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)