The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПОМОЩ!!! V40 2.0 `97 - хидравлика

#1
Имам голям проблем. Преди 2 дни при завиваване започна да се чува странно виене и като пусна волана изчезва. Забелязах, че казанчето за хидравличното масло е празно, отскочих до един сервиз и там ми доляха около 500 грама масло за автоматични трансмисии. Всичко се оправи до следвашите 200- 250 км, когато реших да проверя положението с маслото и видях, че пак е празно. Долях го пак и пак започна да вие и да капе. В рамките на 20 мин рейката протече и от 2-те страни откъм накрайниците.
Какво да правя с рейката ? Дали ги правят някъде или да търся донор??????????
Reply

#2
Питай Митко ,преди седмица имаше същия проблем .

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=409" onclick="window.open(this.href);return false;">memberlist.php?mode=viewprofile&u=409</a><!-- l -->
Reply

#3
ДОКО Wrote:Питай Митко ,преди седмица имаше същия проблем .

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=409" onclick="window.open(this.href);return false;">memberlist.php?mode=viewprofile&u=409</a><!-- l -->
Мерси колега. Ако има някой друг с повече акъл от мен, моля за съвети
Reply

#4
Вариянтите са два :или ремонт или замяна с друга втора ръка.
За цена на ремонт неможе да се говори,това могат да ти
кажат само в сервиза след оглед.
Доколкото знам Митко си купи рейка ,на цена около 150-200лв.
Reply

#5
Преди години ми шурна рейката на Пасата и всеки ме отказваше за ремонт,похарчих маса пари да обикалям автоморгите,накрая познат ме заведе в едно сервизче и майсторчето каза че дава надежда но първо иска да разглоби рейката и да види какви износвания има,резултатът беше ремонтирана рейка за около 110-120лв като 95лв. бяха за семерините и О-пръстените(оригинални от магазина на Фолксваген),та ако си от Габрово веднага мога да те заведа при човека :lol: ,идеята ми е че подлежат на ремонт.
V40 2000г. 95кс Габрово
Reply

#6
Но не съм от Габрово. От София съм, а колата в момента е в Русе там се скапа талигата. Ако някой знае за София нещо?
Reply

#7
За Русе мога да те напътя към един сервиз който преди 5-6год. поправяха рейки, но сега незнам как стой въпроса.Сервиза се намира по пътя за Николово малко след хиподрума в ляво ще го видиш.Дано да съм ти бил полезен.
PASSAT B4 2.0
Reply

#8
Търси рейка втора употреба и сменяй. После ако все още имаш желание си рециклирай твоята. Знам какво е колата да ти е на трупчета, затова ти давам тоя съвет. Минах го тоя път и сега си имам рейка готова за рециклиране /дано не се наложи/, но тя не става за твоя модел.
Успех!
volvo for life
Волво В70 '98 2,0 10V
И не забравяйте, че всяко натискане на спирачката, Ви бърка директно в джоба. Карайте предвиждайки!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)