The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тапицер в Плевен?

#1
Здр.колеги.Знам ,че много се е изписало по тази тема ,но не видях никъде да пише нещо за Плевен за това аз да си питам,ако някой знае за тапицер или е ползвал такива услуги в Плевен да пише ,че ми се е скъсала шофьорската седалка и направо не мога да я гледам.Аз я правих вече един път дадох 50 лв. и тя се скъса на втория ден ,защото била от Италия и от жегата ми е изгорял тапицерията,така поне ми казаха.Надявам се някой да помогне,благодаря предварително.

Поздрави!!!
Reply

#2
Тук в форума, май само аз съм от Плевен дето пиша по активно, но за съжаление нямам допир до подобни услуги. Дано се намери някои градски който да ти каже, ама както ти казвам повечето май повече питат 1-2 въпроса и после кой от каде е.
Reply

#3
gramov Wrote:Тук в форума, май само аз съм от Плевен дето пиша по активно, но за съжаление нямам допир до подобни услуги. Дано се намери някои градски който да ти каже, ама както ти казвам повечето май повече питат 1-2 въпроса и после кой от каде е.

Smile И аз не съм засичал много хора от Плевен,а следя всяка тема която се пусне :wink: ,дано има някой който може да помогне.

Поздрави!!!
Reply

#4
Градски Ч.Н.Г. парво.Ползвал сум услугите на един тапицер под училище Васил Левски в един от блоковете там.Ако знаеш ВиК каде е там че в момента не се сештам точно как се казва улицата(като идаваш от Каилъка за към Центъра по пътя на тролеи 3 и 7,или ако знаеш къде беше Млад техник магазина)та подминаваш въпросното ВиК и на следващата пряка свиваш на дясно и тръгваш по една стръмна улица нагоре,караш и мисле че беше пурвата пряка пак в дясно.След като завиеш блока се пада първия в дясно,а в ляво както казах е училището.Пича се намира зад блока в един от гаражите.Надявам се да го намериш и да сум ти бил полезен 8)
Reply

#5
rali_vladi Wrote:Градски Ч.Н.Г. парво.Ползвал сум услугите на един тапицер под училище Васил Левски в един от блоковете там.Ако знаеш ВиК каде е там че в момента не се сештам точно как се казва улицата(като идаваш от Каилъка за към Центъра по пътя на тролеи 3 и 7,или ако знаеш къде беше Млад техник магазина)та подминаваш въпросното ВиК и на следващата пряка свиваш на дясно и тръгваш по една стръмна улица нагоре,караш и мисле че беше пурвата пряка пак в дясно.След като завиеш блока се пада първия в дясно,а в ляво както казах е училището.Пича се намира зад блока в един от гаражите.Надявам се да го намериш и да сум ти бил полезен 8)

Благодаря ,честита и на теб.Аз вече намерих точно този човек даже ми направи колата,доста добре стана,но колко ще издържи никой не знае,защото самия плат е изгорял и май ще се наложи да я претапицирам с изкуствена кожа(за по евтинко ).Благодаря за помощта Wink
Reply

#6
здравейте колеги,
радвам се че намерих тази тема, защото и моето волво е вкарано от италия и аз имам същия проблем с шофиорската седалка ама сам в начален стадии още.за напред ще знам каде да ида . благодаря ви
Reply

#7
kaloqn_89 Wrote:здравейте колеги,
радвам се че намерих тази тема, защото и моето волво е вкарано от италия и аз имам същия проблем с шофиорската седалка ама сам в начален стадии още.за напред ще знам каде да ида . благодаря ви

Здр.колега.Дано да не ти се наложи ,но като гледам моята (за сега още е здрава ) май ще трябва да правя нов салон,но до колкото чух няма да е много с изкуствена кожа 8) .

Поздрави !!!
Reply

#8
Здравейте ,много як тапицер има на площад "Македония",ул васил Априлов 17 бх б давам ви и телефон момчето работи с много добри дамаски и кожи и е много вещ в занаята!!!Телефон за връзка 0884015258 !
Reply

#9
Като гледам темата е доста дърта .... но все пак да кажа, че и аз познавам един Румен Дечев основно се занимава с музика "Bass Mania" Плевен е негова но също прави и ПРЕтапициране на салона на вашия автомобил. Взима скъпо- прави един път. Зависи какъв вариант търсите Smile
Четеш на някой коментарите, гледаш му профила и си викаш..."Тоя... няма начин щъркела да не го е изпускал".
Reply

#10
Здр. на всички.Тапицер намерих,намира се с/у училище Васил Левски,едно малко гаражче,тапицерията ми я направиха много добре дори и волана си направих и той стана много сполучливо,направо супер (с изкуствена кожа),излезна ми около 500лв.,но.човека който разглобява колите ,не е имало случай да не направи нещо на колата.Първия път когато ходих при тях ми скъсаха на едно место таблото ,а последния път беше скъсал тапицерията на гредата и на всичкото отгоре я беше лепнал с някакво лепило,мислех да си слагам и кожа на вратите ама няма да е при тях,а за Румен от басмания знам ама там май ще ми излезне двойно (може би без повреди по колата де Big Grin ).Ако реша да слагам кожа на вратите ще проверя човека от площад "Македония" (благодаря колега Nikalaidis ).

Поздрави на всички!!!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)