The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
нов Волво собственик в клуба, въпроси за масло навигация/др.

#21
гледат се - да, звукът, звукът!!
И в Чернообил сега е пролет.Тревата синее,птичките лаят...
Reply

#22
lilker Wrote:гледат се - да, звукът, звукът!!

Не се изразих правилно. Имах в предвид, че телевизията става за гледане и си има цветна картина и звук. Работи с всички ефирни канали, без БНТ! Много рядко успявам да го хвана и винаги когато успея е с гадно качество, но БНТ не ме вълнува. Гледам предимно БТВ и сутрешния блок. В RTI влиза информация от АБС и когато вдигна над 7 км/ч на дисплея се появява надпис DRIVE, а звука си остава. Това ограничение може да се премахне, но наистина и до 7 км/ч се залисва човек (в задръствания) и риска не си струва. Ако имаше City Safety - ок Big Grin, но в случая няма. Важно да се отбележи е, че докато се гледа ТВ може да се превключва на навигация, като звука от ТВ остава за фон. Също така моята навигация + ТВ е 5 инча, тоест тази от по-стария модел. На по-новата (след 2001г.) не съм тествал TV, но предполагам, че няма разлика освен в размера на дисплея.

lilker Wrote:Искам да видя при теб как работи.
Едно клипче от преди малко: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=yNYXpjcmVwc" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=yNYXpjcmVwc</a><!-- m -->

Пиши на ЛС за да се срещнем и да ти покажа на живо ако искаш.

П.П. изглежда повредата е в твоя телевизор :roll:
Volvo S40 1998 1.8
Volvo 940 1996 2.0T
Opel Astra 2007 CDTI
Renault Megane 2010 dCi


ex - Volvo S60 2001 2.4
[Image: garagephp.jpg]
Reply

#23
не!!! не, че не ти вярвам... просто дестина коли виждам с моя проблем и не мога да разбера как да го оправя!!! ТВ-то ми е същото!!! Всъщност твоето е първото ТВ, което бачка
И в Чернообил сега е пролет.Тревата синее,птичките лаят...
Reply

#24
Не говорех за честотите, а за кодирането на цвят и картина - PAL, SECAM и такива неща дето могат да загубят много време в четене. БНТ ползваше SECAM, 90те мина на PAL, но звука остана по старите стандарти. Идеята е била, че на черно бял телевизор му е все тая кодировката на цвета, а звука се разпознава от всички телевизори.

Проблемът, който описват колегите е същият като проблемите на старите тунери за компютър. Ако при някой работи, а при други не, значи проблема е във версията на firmware за управление на TV тунера.

2012 вече няма да има значение. България ще спре аналоговото излъчване и минава изцяло на DVB-T - всички телевизори без DVB-T тунер ще се нуждаят от външен тунер.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#25
Уникално готина ти е колата - да ти е честита Smile
Volvo. for life
Reply

#26
angel.georgiev Wrote:Уникално готина ти е колата - да ти е честита Smile

Мерси колега.

Имам и един друг въпрос...колко литра антифирз събира този мотор, в какво съотношение да го разредя, ако да речем взема концентрат за -60? Препоръчайте ми марка и от къде да го взема? Имаше някакви червени лонглайф, ако не се лъжа - има ли смисъл от тях, или обикновен от метро върши същата работа?

оп, сетих се и за втори въпрос - какво масло за скоростите да взема и от къде? Колко литра събира?
Има ли някакъв сайт или пдф или нещото такова където я има тази информация, за да не питам като ученичка всеки ден и да тормозя съфорумците ?
Мерси предварително.
Reply

#27
Привет от още един нов собственик на volvo s 80 Tongue
Благодаря на всички които са писали в този форум и ценят автомобилите от тази марка. Побърках се с тази DVD навигация на колата ми "Disk cant be read", записах 6 диска и нищо, стигнах до там че дори разглобих навигацията, изчистих я старателно но не ще да захапе и не ще :evil:
Вече почнах да се съмнявам че е отишъл лазера щото не ще да зацепи нито с оригиналния нито с копието нито с каквото и да е. Иначе сбъднах една своя мечта - да притежавам автомобил от този клас - 2,4 бензин с автоматична скоростна кутия 2002 година. Жена ми се кефи на това повече от мен :lol: може да я кара :lol:
Виждам че тук сте само професионалисти и спецове, може ли някой да ми помогне с този проблем, поне някак си да разбера дали въобще работи щото много ме дразни така. Благодаря ви на всички предварително.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)