The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с с 80

#1
Здравейте колеги,скоро не бях се оплаквал от машината но и година и нещо не ми е давала повод за това,до този уикенд.По време на почивните дни реших да си попътувам из милата ни Родина и установих че волвака не е същия.По време на шофиране по автомагистралата чека ми светна на два пъти за по около минута ,без да свети триъгълника,и без някакво съобщение.Преди това не бях настъпал повечко газта и не бях открил разлика във вървенето ,но после установих че при настъпване педала докрай,или рязко независимо на коя предавка се чува шум наподобяващ засмукване с прахосмукачка,придружен от липса на мощност.След два дни навръщане преди тунела витиня отново светна чека но и триъгълника в жълто и от 150км. рязко падна на 120 и не искаше повече,докато не изгасих и запалих отново.От тогава вече седмица не ми е правила такъв проблем,но усещането за невървеж си остава и ме претеснява.Искам да уточня че всички филтри са сменени преди няма месец.Въпросът ми е ако я закарам на диагностика без да свети каквото и да е,дали ще си каже болката.Надявам се някой да помогне.
volvo s80 2.5 tdi 140hp-2000g.
Всяка идиотска постъпка си има философско обяснение!
Reply

#2
дефо Wrote:Здравейте колеги,скоро не бях се оплаквал от машината но и година и нещо не ми е давала повод за това,до този уикенд.По време на почивните дни реших да си попътувам из милата ни Родина и установих че волвака не е същия.По време на шофиране по автомагистралата чека ми светна на два пъти за по около минута ,без да свети триъгълника,и без някакво съобщение.Преди това не бях настъпал повечко газта и не бях открил разлика във вървенето ,но после установих че при настъпване педала докрай,или рязко независимо на коя предавка се чува шум наподобяващ засмукване с прахосмукачка,придружен от липса на мощност.След два дни навръщане преди тунела витиня отново светна чека но и триъгълника в жълто и от 150км. рязко падна на 120 и не искаше повече,докато не изгасих и запалих отново.От тогава вече седмица не ми е правила такъв проблем,но усещането за невървеж си остава и ме претеснява.Искам да уточня че всички филтри са сменени преди няма месец.Въпросът ми е ако я закарам на диагностика без да свети каквото и да е,дали ще си каже болката.Надявам се някой да помогне.



Някой маркуч около турбината.
Преди година и нещо на жена ми 40-ската(тя е дизел) направи точно същия номер - фучи и не върви и прави черни облаци от към аспуха, малко по-късно фученето спря и продължаваше да не върви. Оказа се гръмнал маркуч точно до турбото. Wink
Reply

#3
Благодаря за съвета колега ще започна от там и ще се радвам проблема да е в заминал маркуч,но ще се радвам да чуя и други предположения.Между другото имам чувството че колата започна да работи много шумно и да тресе особено на празен ход.
volvo s80 2.5 tdi 140hp-2000g.
Всяка идиотска постъпка си има философско обяснение!
Reply

#4
Благодаря за отговора на Tisho ,но понеже виждам че няма никакъв интерес и темата е безсполезна моля да бъде закрита.Днес гледах новата с80-ка и мисля че ще мина на нея,а със старта ще се справям както намеря за добре.
volvo s80 2.5 tdi 140hp-2000g.
Всяка идиотска постъпка си има философско обяснение!
Reply

#5
дефо Wrote:Благодаря за отговора на Tisho ,но понеже виждам че няма никакъв интерес и темата е безсполезна моля да бъде закрита.Днес гледах новата с80-ка и мисля че ще мина на нея,а със старта ще се справям както намеря за добре.

Има интерес към темата ти Smile чакам да споделиш какво и се е развалило ....
И , поздравления за начина по който се справяш с проблема !!! Smile
Volvo S70 2.5 TDI 1998 D5252T
[Image: 581732.png]
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)