The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Как да сменя лампичките на таблото ???

#1
Колеги да Ви попитам дали някой знае как се сменят лампичките на таблото ?Бях чел някъде че се свалял волана ,което ми се стори малко невероятно за една лапмичка такава игра да си отваряш ??
Reply

#2
Не е нужно сваляне на волана! Аз съм сменял без да го свалям. Просто трябва да го позиционираш в най-долната част и след като развиеш болтчетата, които държат таблото, го извърташ на една страна за да имаш достъп до таблото отзад. Лампичките са стандартни 1,2 W, 12V, които са закрепени към таблото посредвом пластмасов цокъл. Трябва само да определиш коя точно ти е изгоряла и да развъртиш цокъла, после сменяш изгорялата лампичка слагаш я на цокъла и я монтираш по обратния ред. Няма нищо сложно, щом като и аз съм се справил значи не е трудно. Имаше една стара тема точно за смяната на лампичките по таблото. Успех!
VOLVO V40 1.9D, D4192T2
Reply

#3
jaycutler Wrote:Колеги да Ви попитам дали някой знае как се сменят лампичките на таблото ?Бях чел някъде че се свалял волана ,което ми се стори малко невероятно за една лапмичка такава игра да си отваряш ??

На каква кола колега ?
Reply

#4
S40
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)