Волво Клуб - България

Full Version: Среща - Стара Загора - 15.01.2012г.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Здравейте приятели, клубари и фенове от близо и далеч,заповядайте на първата за тази година сбирка на Волво Клуб България в Стара Загора.Вашето присъствие с усмивка на уста и добро настроение съм сигурен ще стопли студения зимен ден на 15.01.2012г. Първоначалното място на срещата е обичайното - на паркинга на стадион Берое, а часът е 12ч. Последващи идеи за дрифт,сурвакане,посрещане на Дядо Мраз ( със салюти от пиратки) и най-вече на Снежанка (...малии...), както и други културмасови Wink мероприятия са добре дошли.Ще се радваме ако имаме гости и от други краища на България.За сега няма ангажирано заведение - ще импровизираме според това колко хора ще дойдат.Очакваме ви.
Сори за спама, но ми е за първи път тази година :mrgreen: .Бих дошъл, но тогава влизам в бокса за проверка на тампоните на двигателя, че на празен ход имам гадна вибрация и съм ги нарочил тях.За начало ще ги напълня с полиуретанов силикон , а после ще видим.
Пълни пълни , и аз пълних и опитвах разни варианти , ама накрая си зех оргиналдъ оня скъпия Big Grin
п.п. напълни и едно шише вино Wink ... така и така пълниш Big Grin
100Y0 Wrote:Сори за спама, но ми е за първи път тази година :mrgreen: .Бих дошъл, но тогава влизам в бокса за проверка на тампоните на двигателя, че на празен ход имам гадна вибрация и съм ги нарочил тях.За начало ще ги напълня с полиуретанов силикон , а после ще видим.

Право ти е рекъл Митака ти напълни там с каквото разполагаш и ела,пък да видиш още колко хора ще дойдат Wink .

Между другото по-важното е че с цел успешното посрещане на Дядо Мраз с подаръците Big Grin датата на срещата се променя на 15.01.2012г. Така че... А аз ще продължа да си чакам Снежанка,аз на нея държа,подаръците минават на втори план Big Grin.
Дано всичко се напълни до горе,даже и площада,че миналия месец почти не се забелязвахме....
Аз приветствам промяната на датата ,ако е окончателно 15-ти януари ..Smile
Надявам се да се подготвя с подаръците до тогава ,а също и да доведа
едно джудже-нов член на клуба ни с полуново S 40 ...Smile
Честита нова година и от мен.Живи и здрави всички фенове на марката.Пишете ме за сбирката.
Станчо, ако искаш/все пак си автор на темата :mrgreen: / помоли някой модератор да смени датата в заглавието на 15.01.2012г.. Благодаря.
Да Стойо прав си,аз писах на скайпа на Велислав още в четвъртък,но явно е пропуснал написаното от мен затова сега му писах и на Л.С.
100Y0 Wrote:Станчо, ако искаш/все пак си автор на темата :mrgreen: / помоли някой модератор да смени датата в заглавието на 15.01.2012г.. Благодаря.

Stanchoni Wrote:Да Стойо прав си,аз писах на скайпа на Велислав още в четвъртък,но явно е пропуснал написаното от мен затова сега му писах и на Л.С.

Речено, сорено. Добре, че беше ЛС-то
Pages: 1 2 3