Волво Клуб - България

Full Version: Силиконови гривнички VOLVO
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Здравейте! Smile Иска ми се да си направим семейно силиконови цветни гривнички с релефен печат на любимата марка. Ако има и други желаещи, може да се включат, да ги поръчам наведнъж. Не зная дали сте го правили до сега от клуба. Очаквам да пишете! Wink
Идеята е добра, даже много добра !!!
Предложение - доразвий я с цена, снимки, цвят на гривните, подходящо лого.
За да подпомогна идеята - сини гривни с лого и сайта на клуба ...... мъжки
Подобни - розови - за децата и жените....
И аз съм "ЗА".Дай снимки да видим за какво става въпрос.
И аз се включвам, но ако е възможно снимки и ценички както и какви цветове има за да слагам на приятелката :mrgreen:
Здравейте! Радвам се, че приветствате идеята. Аз си харесах този сайт <!-- m --><a class="postlink" href="http://urgentproduction.com/rubber/">http://urgentproduction.com/rubber/</a><!-- m -->. Виждате цената от 295лв за 100 броя, ако успеем да съберем желаещи за толкова, въпреки, че си мисля, че е малко като количество за нашия форум. От страницата може да се отвори Pantone, за да се видят предлаганите цветове. Обърнете внимание под текста има 6 снимки, на една от които има мъжка ръка с тъмно синя гривничка с нашето лого. Така че си мисля, че може и да са я правили и друг път. Ако кажете, започвам да правя списък и се готвим за поръчване Wink
Току що писах на <!-- m --><a class="postlink" href="http://bodosolutions.com/bg/portfolio/adds/76">http://bodosolutions.com/bg/portfolio/adds/76</a><!-- m --> за цена за 50-100 бр. Като получа отговора, ще Ви пиша. На мен за 2броя ми предложиха странните 35лв, понеже били само 2. Ще видим колко ще ни вземат за повече.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://maksoft.net/page.php?n=72982&SiteID=1">http://maksoft.net/page.php?n=72982&SiteID=1</a><!-- m --> тук звънях току що - хубавото е, че предлагат размери и за деца, но ни предлагат само ситопечат, тъй като релефния се правел по друг начин и за 100-200броя предлагат само сито печат в бяло за контрастни цветове гривни. Цената е 70лв за направата на печата и от там нататък по 0.20лв на бройка. Това е за сега. Ако има друго, ще пиша. Очаквам и Вас с мнения и предложения.
И аз се включвам Smile 2 бройки ако може и цвета да си избера.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://funkyplus.com/product-105-grivni.html">http://funkyplus.com/product-105-grivni.html</a><!-- m --> - тези също са приятни, но са само сито печат. Очаквам отговор за цена.
Аз също ще се включа ако решите да поръчвате Wink
3лв. на парче е добра цена. Бих взел 2-3... Smile
Аз съм пуснала тук-там запитвания, но още нямам отговор. Мисля да изчакам 2 дни за отговор и след това да се ориентирам към поръчване. Приемаме хипотетична цена 3лв. В краен случай на другите места ако е по-скъпо, ще си пуснем от тези.
Започвам списъка по никовете Ви, така че уточнявайте цвят и бройки евентуално.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11