Волво Клуб - България

Full Version: Крушки 1,2W- осветление сенник
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Здравейте колеги, изгоряла ми е едната крушка от сенниците. Някакви идеи къде мога да намеря, обиколих всички магазини в Добрич за авто аксесоари, но уви повечето ня бяха виждали даже такива. Представляват тези / като на снимките са дебелите такива, които ги има , но на мен ми трябват със същата форма , но много по тесни-малки от тези/, тези които са ги виждали знаят за какво става въпрос.


[attachment=24038],


Аз си търся с Лед диоди:

[attachment=24037]

Благодаря предварително...
Шери в магазин Гарван във Варна би трябвало да има Wink
Днес ще ходя до Варна тъкмо мога да мина, Дидо я дай на лични адрес/къде се намира на този магазин. Благодаря
Kaто идваш от Добрич,след Аксаково тръгваш покрай автосалоните и караш само направо(подминаваш Метро) и стигаш кръстовището на Цар освободител и Ян Хуняди(КАТ ти се пада в ляво).Продължаваш от светофара пак направо и след окло 300 метра в ляво е магазин Гарван.Преди него отляво има автобусна спирка,казино и след автомивката е магазина.Веднага след магазина е Ромпетрол.
Ицо, ако съм се ориентирал правилно малко по напред в дясно се пада Лукойл.
Основен магазин Гарван -кръстовище на ул."Ген. Колев и ул.'Д-р Ан. Желязкова" работи всеки ден без почивка , в близост до него ОМВ бензиностанция и Майчин дом- новият, това като ориентири, ако не се ориентираш звънкай, ще те уредим. Пращам ти тел. на Л.С.
Да и още по напред е Кауфланд.Този магазин го отвориха преди около 2 месеца.
Благодаря много колеги, ще пиша по късно дали съм намерил Wink
Ако не успееш кажи - аз съм с такива, а и с Ицо живеем до въпросния магазин (+/- 100 метра).
Колеги ударих на камък- в магазин Гарванът, никога не се получавали такива крушки. Казаха ми МП, ще пробвам да открия в ebay, ако не здраве да е, ще търся от някоя морга оригинална.
Pages: 1 2 3