Волво Клуб - България

Full Version: Дали е от бирата...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Здравейте фенове, изправен съм пред един ФЕНОМЕН!
Ще ви разкажа предисторията: преди време забелязах, че любимата ми (колата, не жената Smile ) нещо придърпва и чувах гърмежи когато е на газ. Взех да разсъждавам и преди около седмица поръчах от СканТех комплект кабели за свещи та да видя откъде произлиза проблема. Взех ги от куриера и вечерта преди да запаля колата и да се прибера от работа вкъщи набързо ги смених.
Дотук добре, обаче като запалих изведнъж ми светна ламБата за ABS-а в комплект с оная червената ("ВНИМАНИЕ" май беше). Връхлетя ме огромна мъка и ме обзеха едни студени вълни и едни въпроси: Ама как? Защо? Датчик ли се пре*ба? Студена пот изби по челото ми. Викам си "Тая ме предаде, ша съ беся в морето."!
И така много натъжен и примирен със загубата на любимото същество, се запътвам с две светещи ламБи към близкия квартален супермаркет с идеята да удавя мъката в бира. Спирам, гася, взимам 2 литровки (Шуменско специално за протокола) плащам, отключвам, паля и О ЧУДЕСА - ламБите не светят, а не бях пил още от бирата. С голяма радост се прибирам и атакувам Шуменското с наслада.
И се питам - дали се е оправила колата от вълшебното питие или е намеса на извънземна сила?

Питам и вас - дали е от бирата?

Почти бях уверен в първото когато днес ми се случи страна случка: излизам от работа и влизам в колата, ама в тая огромна жега (колата е черна и цял ден е стояла на слънце) несъзнателно и без основателна причина запалих без да съм освободил от скорост! Колата мръдна малко, но реакциите ми и страха от повреда на близко-паркираната пред мен кола осуетиха всички опити на съдбата да предизвика произшествие. Както и да е, върнах ключа в изходно положение, освободих от първа и пак направих опит за я запаля. Този път колата запали, НОООО светна ламБата за ЛамБда сондата. Пак познатите студени вълни и милион въпроси... Светна ми и на мен ламБата Idea Idea и тръгнах към близката квартална лавка и се въоръжих с двулитрова бутилка Бургаско. Плащам, отключвам, паля, но ламБата пак свети. С голяма мъка се прибрах вкъщи и атакувах гневно бирата. Чаша след чаша и мъката започна да се дави. Вече бирата свърши, леко се замайвам като пиша тези редове. Изпитвам трудност с правописа и разбирам, че вече е време да спра да пиша.

Та въпроса ми към вас е: дали ще помогне пак бирата? ... и ДАЛИ Е ОТ БИРАТА?
Дали утре като запаля ламбата ще изгасне? ... и ДАЛИ Е ОТ БИРАТА?
Айде лека ви вечер, отивам да къпя малката ... и ДАНО Е ОТ БИРАТА!
Действието на бирата отшумява, дали да премина на ракия? Какво мислите?
Аз мисля... НАЗДРАВЕ!
Тоше, лично аз смятам че е от бирата - виж шуменското е много хубава бира и ти оправи колата... Относно бургаското - ми развалиха я тая бира, не е същата от едно време... Пробвай пак да минеш на шуменско - все пак хората сбира ( а и ламбда сонди оправя )
Успех!
Аууу бива ли ся за едно Бургаско да купувам ЛамБда сонда..... а НАЗДРАВЕ Smile :lol: А нямаше Шуменско специално, затова взех Бургаско....
Тоше защо не пробваш с някоя по скъпа и маркова бира .Може да стане чудо, утре вместо на V40 да се качиш на 50 или 70 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Big Grin Big Grin Big Grin Ако карам със скъпата бира никога няма да събера за 50 или 70. Big Grin Благодаря за пожеланието, да ти се връща.... :lol:

VOLVO FOR LIFE!!!
toshako Wrote:Big Grin Big Grin Big Grin Ако карам със скъпата бира никога няма да събера за 50 или 70. Big Grin Благодаря за пожеланието, да ти се връща.... :lol:

VOLVO FOR LIFE!!!
Наздраве и от мен колега , 5 (може и повече) бири и Волвака да върви и това е Smile
Добре де...,тя бирата е ясна...-ама какво е мезето :o :mrgreen: ,щото и това има значение Wink
Ха наздраве Big Grin
Можеш да минеш и на абсент, но тогава внимавай да не светят лампите и когато неси в колата . Wink
Pages: 1 2 3 4