Волво Клуб - България

Full Version: Светнa лaмпa ABS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
И при мен след диагностика ми излезе дясно задно колело, сега си имам втори работещ датчик. При тези коли винаги е модулът. Около година ми трябваше да го осъзная и да го оправим с помоща на няколко клубни члена и един технически грамотен човек за цената от четири лева (за червен силикон), цената на датчика втора ръка беше 60 лева.
И при мен на диагностика излизаше задно ляво или дясно, не помня вече. Но всъщност се оказа компа на АБС-а . След като го оправих никакви грешки за датчици не са ми излизали.
След сменени предни и задни дискове и накладки.(При задните проблема беше голям..задния ляв апарат изобщо не е работил) Лампата продължи да свети.Благодарение на колегата mudancho ,който е дал линк за наистина странно решение на проблема.Проблема е отстранен по много лесен начин,но при моята 850-ка проблема не е в модула,а в куплунга на abs. Ето това направих..Сложих една гума до самия куплунг за abs.Проблема е че куплунга се местеше на където си иска.Дори през преминаване през дупка се е размествал.. В момента 850-ката има невероятни спирачки Big Grin (благодаря и на mevdo за смяната на дискове и накладки) Ето и снимка:[attachment=46177]
Pages: 1 2 3 4