Волво Клуб - България

Full Version: Народе, помощ !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Не знам какво точно се случва но под 2000 оборота колата започва да придърпва все едно се опитвам да тръгна на 3та да речем :? Това се случва на която и да е скорост, но както казах под 2000 оборота. На какво може да се дължи това ? Някой да има идея или подобен проблем ?
свещи, задръстен горивен филтър?
Ами за свещите не съм ги гледал но мислех от тях да е .. За горивния филтър миналия път го погледнаха като смених маслото казаха че е ок, но може да се смени .. да взема да го сменя този път :roll: иначе това което видях по форума гледам и бензиновата помпа ... моята вие от доста време но това се получава само при ниси обороти и не е точно проблема който виждам из форума .. знам ли .. Утре ще отида да видят този филтър :roll:
какво значи "са го видели" горивния филтър трябва да се свали и да се провери пропускливостта му. За бензиновата помна не исках да предполагам, защото знам, че е цифра и все пак за каква кола говорим?
Volvo S40 1997г. Бензин 2.0 Филтъра го свалиха и казаха че може следващия път да се смени защото се сменя на 40-50 000км ако не се бъркам :?
Виж и дистрибуторната капачка, може и задръстен катализатор или мойта болка-дебитомера.
NASKO1973 Wrote:Виж и дистрибуторната капачка, може и задръстен катализатор или мойта болка-дебитомера.

stiga ste gadali.. ima si servizi za tiq ne6ta Smile
може да са сигурно 10 неща...няма смисъл от пророчества, пък и полза няма...отиди на един добър диагностик и ще разбереш от какво е болна госпожицата Big Grin успех
колегата я си свали моторчето за оборотите хубаво го бромий с бензин или спрей за карборатори и кажи дали има разлика,аз така бях правил като имах с40 даже свалих и траъбата която влиза от въздушния филтър в мотора и хубаво почистих дроселовата клапа,само гледай да не разкачиш сензора по тая траба,че ще ти изкара грешка компа,за да го предотвратиш разкачи акумолатора
виж да не е заминал някой кабел на свещите...
Pages: 1 2