Волво Клуб - България

Full Version: Може да ми честитие официално вече!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Другари и другарки от час и половина съм горд собственик на В70-то. Просто искам да се похваля, сега отивам да карам и се връщам после с въпросите.... а може пък и някоя снимка да ви даааам
Айде честито от мен.
Със здраве да я караш.
Само масло да сменяш и нафта да наливаш ти пожелавам Smile
Чакаме снимки и отзиви, че аз съм се наточил на S60 Smile
Честито........ Браво Ще чакам снимките Smile
ЧЕСТИТО!!!
... и добре дошъл!
Много и безаварийни километри :wink:
ДА ТИ Е ЧЕСТИТО НОВОТО ВОЗИЛО , СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГО ПОЛЗВАШ , БЕЗАВАРИЙНО ШОФИРАНЕ И КАЧЕСТВЕНО ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА ПРОДОВОСТВЕНИТЕ ТЕ НУЖДИ :lol: :lol: :lol:
Честито! Smile Да ти служи вярно, дълго и безаварийно! Каквито въпроси имаш отсега нататък, да не са свързани с ремонти и проблеми!
И аз към чакащите за снимки. Smile
Еййй Браво Браво. Честито.... много добра новина. Аз се чудих какво стана с теб тъй като спря да отговаряш в другата тема.

Пожелавам ти много километри спокойно и безаварийно шофиране, без лампички на таблото :wink:

Ще чакаме много снимки и подробности, както и много въпроси
Smile
Много ви благодаря на всички.

Такаааа. Доволен. ОБаче въпроси имам, имааам.... Да бъда честен, за първи път карам дизел и ... ми муден ми е малко, може би аз очаквах повече... това не значи, че не върви!!! Просто трябва да я пробва някой, за да каже добре ли върви или не, защото нямам кригерии за сравнение. Нямам също така и лампа за подгревателните свещи?!?! Студена още не съм я палил, но почти изстенала - врътваш пали. Не тресе според мен, или поне очаквах да тресе повече. Нещо потропва по ходовата част, но за това има сервизи. Като дам на контакт гаснат всички лампи с изключение на тази жълтата с нарисуван мотор, но тя гасне като запали. Защо и нормално ли е? Как да си ресетна компютъра за различните трипове, че ми дава все един и същи среден разход и скорост. Има ли колата аларма или просто пуска мигачите и заключва? Как се сменя крушката в огледалото, че като натисна жълтия бутон свети само едното огледали. Похвалих ли се, че има шибедах? хихихихи. Снимки днес не можах да направя, че не ми беше до това, разбирате ме, нали?
Провери си Л.С. и ми звънни, или дай тел за контакт и ще ти отговоря на всичките въпроси Smile
Честито от мен, много безавариини километри и само хувави мигове!!!!! :ctf:
Pages: 1 2 3