The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ВНИМАНИЕ: Фалшиви групи на ВКБ във Фейсбук!

#10
andro440 Wrote:
ico850 Wrote:Аз като гледам, групата е създадена от Андро, ама какви са му целите, едингоспод знае, който го желае може да го попита!!!

Целите ли ? какви бяха - раздвоение на клуба , Но на мен ВСИЧКИТЕ МИ СКОЧИХТЕ-а на другата група -Никой ! Целите ми бяха да върна доброто в истинския форум ,толкова е лесно за разбиране !Тук е мястото на клубните членове -не у Фейса !

Тук е мястото и на феновете като мен, които не са членове на ВКБ с платен членски внос. Мен така и не ми позволяват да виждам дори какво се пише в тази прословута "оригинална" група във Фейсбук. Защо ли ?!?! Аз си знам защо! Защото, когато имам да казвам нещо, го казвам направо, а не да злословя зад гърба на човека. Мисля, че когато нещата се казват в прав текст, е възможно да се стигне до констуктивен позитивен изход от създалата се конфузна ситуация.

Жалко, че не всички разбират, че разрешаването на проблемите е в комуникацията, а не в заобикаляне или премълчаване на проблема. Тази комуникация не трябва да бъде двупосочна в телефонен разговор - "скрита за останалите" клубари.
Може би това се прави (макар че не е точно издържано по съдъжание) стъпвайки и уповавайки се на - Чл. 38. от устава на ВКБ , а именно - (1) /Изм. с Реш. на ОС от 09.01.10г./ Заседанието е редовно, ако на него присъстват повече от половината от членовете на управителния съвет. За присъстващо се счита лицето, с което има двустранна телефонна връзка или друга връзка, гарантираща установяването на самоличността му и позволяваща участието му в обсъждането и вземането на решения, което се удостоверява в протокола от председателствуващия заседанието.
Този чл. 38 ал.1 на УС на ВКБ се отнася до много по - важно решение.


Но единственото нещо важно за мен е :
Въпреки опитите на много хора да потушат страстта ми към Волво, тя няма да умре, защото искрата запалена от "andro440" няма как да бъде потушена ей така. Няма да престана да съм любител на марката! Няма да престана да споделям, че най - хубавата марка коли е ВОЛВО.
А на тези, които не им харесва, моето мнение и виждане ще кажа ( както го правя ) само едно:
- Всеки, които уважава себе си и е заинтересован за безопасността на семейството и близките си - кара не каква да е кола, а - Волво!
Ако не сме на едно мнение за последното - то явно не пиша в правилният форум и не споделяме една страст.
psychologist
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)