The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Закупуване на ксенонови крушки

#71
Искам да изкажа хиляди благодарности на Dodo 155, проблемът се оказа на съвсем друго място, но важното е че го решихме! Радвам се че се запознахме на живо.
Благодаря!
Volvo V50 2.0D, D4204T 2006 година
Reply

#72
dviktor Wrote:Искам да изкажа хиляди благодарности на Dodo 155, проблемът се оказа на съвсем друго място, но важното е че го решихме! Радвам се че се запознахме на живо.
Благодаря!
You are wellcome! Smile
Само ще спомена къде се оказа проблемът на колегата, за да завършим темата ...
Колата на Виктор се оказа, че е претърпяла леко ПТП, след което пластмасовата кутия, в коята седи оригиналният баласт, е счупила едни ушенца и е преместена под гредата (оригинално е в нишата зад калника, явно за да се чупи при удар :mrgreen: ) и кабелите са прекарани и завъртяни ... някак, вследствие на което се опирали в по-остри части на ламарините и са изтъркали изолацията. Следва окисляване, късо и прекъсване на връзката.
След внимателно и щатно проследяване на въпросния "октопод" от кабели, презапояване и почистване на проблемните участъци и изолиране, фарът светна ... дори с оригиналния си модул и се регулира вече сам :mrgreen: :lol:
Монтирахме модула отново отдолу под гредата (доста безопасно място), но кабелите ги прокарахме и привързахме към настояща инсталация така, че да не се опират отново, с което проблемът е генерално решен ... само дето Виктор си има един допълнителен работещ модул (доста рядък - само за Волво С30, В50 и С70 м/у 2004-2008 год.), но никога няма да е излишен - утре може да се окаже преблем в модула и да си има готово решение Smile
BG VOLVO Member #00409
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)