The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем със съединителя

#31
Като си дойдеш във Велинград ще се обадиш да почерпиш пастърва с бира :lol:
Купи си нов а не от морги.
ЦЪК
V40 B4204S '97
Reply

#32
Проблема е никакъв за бирата,ся кажи и лагера ли става от тия модели.Да ти кажа тук може да си купиш част само с номера на колата тука това ги интересува опитах се да обясня на един че става и от рено каза че това не го интересува а друг ми продава цяла полуоска за канго хахаха щури хора вика дай номера на колата и аз излезнах на улицата и записах номера на едно минавщо канго и му го дадох хахаха и готово.Абе видех се в приключение с тоя лагер и с тоя маншон.
Reply

#33
Става, както съм описал в темата взех комплект лагер с маншон и добре че така направих защото имаше нещо после че няма да стане само маншона на оригиналния лагер но съм забравил какво точно беше, като свалих полуоската тогава го видях.
Кажи им номера на INA който съм написал и по този номер ще им излезе всичко и на коли става, няма начин да не продават INA, пък знам ли ги там в Англия какви съчми са.
И да знаеш, като се сваля полуоската към главината не се разкачат шарнирите, при пълен ляв външното каре се сгъва и се измушва от шлиците на главината.
V40 B4204S '97
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)