The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Заключен ключ в колата

#1
Здравейте,
става въпрос за Волво С 30 дизел 2.0
Запалих колата и я оставих да работи за да стопли парното излязох и затворих вратата и след 2 минути като се опитах да я отворя беше се заключила.Ключа ми е вътре на седалката никога не ми се е случвало при запален двигател да се заключи.Звънах на консултанта от Мото-Пфое който каза ,че е невъзможно това да стане.... Резервния ми ключ е при тях защото е лизингова.Колата има към половин резорвар нафта ще има да бръмчи до края на седмицата....... Направо не знам какво да правя мислех да навра парцал за да спра двигателя но консултанта от Пфое каза да не го правя че можело да прекарам двигателя. Моля дайте някакви идеи какво да правя.
:?
Reply

#2
Опитай с някаква по-здрава тел да отвориш предния капак като закачиш жилото с нея или викни ключар/може и крадец-около 50-70 лв.
Аз на транзита (ТОЙ Е 2007 Г.)просто си чупя прозореца на вратата(вече два пьти),той в кобра е 27лв.с монтажа,можеш онлаин да провериш колко струват твойте стъкла в КОБРА и в МОТО ПФОЕ
Reply

#3
Вариант 1 . Отиваш до някой ключар, водиш го до колата и той ти я отваря с подходящи пластини и си готов... Вариант 2 посредством разни самоделки отваряш предният капак и гасиш двигателя, а аз лично и с разкачване и закачане на акумулатора съм си отключвал и колата (но не Волво) централното сработва и отключва вратите. Вариант 3 и ти го знаеш резервният ключ от МП Wink
V90 97 200hp
S60 AWD 15 249hp
144 70 82hp
--------------------
     EX
V70AWD 97 193hp
S80 07 200hp
S70 97 140hp
V40 96 115hp
940 95 155hp
S80 06 170hp
940 95 122hp
Reply

#4
Пробвах с тел да стигна до дръжката, но вратите на волвото се затварят така сякаш в космоса ще лети! няма никъде пролука или луфт...
Reply

#5
Пробвах да вкарам тел и да отворя чрез дръжката но вратите на волвото са затварят така все едно ще лети в космоса! Ако не намеря начин утре на Варна ще се ходи... А за варианта с запушване на аспуха какво мислите?
Reply

#6
DeMoM Wrote:А за варианта с запушване на аспуха какво мислите?
Ти какво искаш да направиш колега-да загасиш колата или да я отвориш?
Това с ауспуха не е вариант... просто не го мисли,ако искаш да угасиш мотора махни някоя от корите под мотора...,стигни жилото на капака и го отвори...,после може да махнеш + клемата на акумулатора и така мотора да спре без да има странични проблеми.
Успех!
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
Reply

#7
Благодаря, за съвета ще пробвам да отворя капака и да я загася.Има вариант ако угасне двигателя да се оправи бъга с централното
Reply

#8
Ако си много на зор чупи странично стъкло, за съжаление трябва да е шофьорското за да стигнеш до ключа с ръка - новите Волва блокират ръчките за отваряне отвътре и няма да можешщ да я отвориш без ключ. С телове и канапи няма да я отвориш - волво са от трудните за отваряне коли.

Заключила се е заради неработещ бутон за отворена врата - ако колата не засече, че си отворил врата след 2 мин се заключва сама. Често бутоните клеясват и колата не засича отваряне на врата.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#9
ами ключа го оставих на дясната седалка тя с бутон се пали и тоя ключ само си го носиш с тебе, а ако излезеш от колата с ключа и се отдалечиш гасне. За това оставих ключа вътре и излязох.Много пъти съм запалвал колата след което влизаш излизаш няма проблем ... Но този път бъгяса
Reply

#10
Да да отказах се да я душа мога и да изчакам ден два да и свърши нафтата Smile Ще пробвам да отворя капака ако не се справя ще отида до Варна.А иначе за ключар тя няма място за ключ само сензор и за това не съм търсил.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)