The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Честито на печелившите!

#21
JMI Wrote:Един вид само члениве на клуба ползват отстъпки. Крайно време беше това да се случи и така е правилно. Искаш отстъпки от МП когато пазаруваш, ставаш клубар. Wink
Не,JMI,мисля че си остават и отстъпките към корпоративните клиенти,притежаващи автомобили от предлаганите от МП марки - VOLVO,JAGUAR,FORD и ROVER.Спират с отстъпките към автосервизи и магазини за резервни части.

#22
GT1 Wrote:Доколокото ми е известно за тази година 2015-та, Мото Пфое спря даването на отстъпки на редица фирми.
Използвам тази тема за да ви информирам за случващото се в промяната на политиката на бранда.
:!:
Надявам се Волво клуб България да не е засегнат в случая.


1. Защо след като си пуснал 2 теми в друг раздел със същото съдържание си пуснал това и тук?
2. Защо след като оттук същото мнение което беше пуснал беше изтрито и ти беше предупреден в лично, ти продължаваш?
3. Какво общо има дискусията която създаде със смисъла на темата?
4. Защо след като в темата която беше пуснал, ти беше отговорено, че единствения начин да разберем дали продължава да има или няма отстъпка е като питаме МП, ти продължаваш да наливаш още и още масло в огъня?
От цялата тази дискусия накрая май ще стане ясно, че МП са спрели отстъпката само на един...

Ето къде му е отговорено на господина: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=37873">viewtopic.php?f=46&t=37873</a><!-- l -->

Това си е чист спам, а произвеждащия спам подлежи на санкция според правилата. Като модератор предлагам седмица бан! Моля и останалите модератори да си кажат мнението по въпроса.

Edit: И ако ще отговаряш на зададените въпроси, Терзиев, нека да е с по-малко политиканстване и повече конкретика.

#23
pliva Wrote:
JMI Wrote:Един вид само члениве на клуба ползват отстъпки. Крайно време беше това да се случи и така е правилно. Искаш отстъпки от МП когато пазаруваш, ставаш клубар. Wink
Не,JMI,мисля че си остават и отстъпките към корпоративните клиенти,притежаващи автомобили от предлаганите от МП марки - VOLVO,JAGUAR,FORD и ROVER.Спират с отстъпките към автосервизи и магазини за резервни части.

Корпоративните клиенти така или иначе не ни засягат. Те не могат да са членове на ВКБ. Нас или мен лично, единствено ме интересува клуба да се множи, нараства и става по- силен.
Volvo For life!

#24
JMI Wrote:Корпоративните клиенти така или иначе не ни засягат. Те не могат да са членове на ВКБ. Нас или мен лично, единствено ме интересува клуба да се множи, нараства и става по- силен.
Данчо, едното не изключва другото, юридически лица също могат да са членове на ВКБ, следователно те могат и да са корпоративни клиенти на МП, но в случая това едва ли е толкова важно. Нека клуба да укрепва и както казах, това че разни сервизи не ползват отстъпки от МП, а клуба ги има, може само да ме радва.
V90 97 200hp
S60 AWD 15 249hp
144 70 82hp
--------------------
     EX
V70AWD 97 193hp
S80 07 200hp
S70 97 140hp
V40 96 115hp
940 95 155hp
S80 06 170hp
940 95 122hp

#25
Според мен, отмяната на отстъпките за сервизите, по един или друг начин ощетява и нас, които ползваме услугите на тези сервизи. В редица от случаите те си купуват частите от МП, ето защо вдигането на цените няма как да не ни засегне. Не говоря конкретно за сервиза на колегата Терзиев (аз съм в Бургас), но ако е някаква промяна на търговската политика на МП, то тя ще се отнася до всичките им магазини в страната.
I like work: it fascinates me. I can sit and look at it for hours.
Jerome K. Jerome

ex: Volvo V40 1.8, 122 hp
now: Volvo S60 2.4D, 163 hp

#26
kraychev Wrote:Според мен, отмяната на отстъпките за сервизите, по един или друг начин ощетява и нас, които ползваме услугите на тези сервизи. В редица от случаите те си купуват частите от МП, ето защо вдигането на цените няма как да не ни засегне. Не говоря конкретно за сервиза на колегата Терзиев (аз съм в Бургас), но ако е някаква промяна на търговската политика на МП, то тя ще се отнася до всичките им магазини в страната.

Само, че крайният клиент много рядко може да разбере дали е усетил отстъпката в такава ситуация (по принцип)
Имал съм случай майстор да ми се похвали, че ми е взел и монтирал дадена част със 10-15% отстъпка, а после случайно да разбера (такава ми е работата де Big Grin ), че всяка втора му идва безплатно по договора с вносителя :lol: (пак примерно)
The Easy Driver
MOSKVICH 426 combi - 1968 - ex
SEAT TOLEDO/1.6 m.i - 1993 - ex
VOLVO S40/1.8 i - 1996 - ex
VOLVO V70 D5 - 2003 - ex
VOLVO S80 V8 - 2006 - now



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)