The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
покупка на Волво V50

#1
Колеги, предстои ми покупка на Волво В50 и тъй като не съм особено запознат с техническите й особености и специфики може ли да препоръчате сервиз в гр. София, в който да бъде извършен първоначалният преглед на автомобила / преди покупка / и последващото техническо обслужване?
Reply

#2
МП или GT1 в студенски град. За друг сервиз специалициран за волво, не знам има ли на територията на София.
Reply

#3
Мерси за насоките. Между другото двигателят, към който съм се насочил е 2.0д, 136 к.с. Добър избор ли е и има ли специфики, за които трябва да се оглеждам? Въпросният двигател с верига ли е или с ангренажен ремък?
Reply

#4
Здравей,
Двигателя не е с верига, според мен си направил правилният избор (мисията невъзможна е да намериш V 50 с D 5 двигател). Нещо, за което най-много според мен трябва да се оглеждаш е за съединителя, по-точно маховика.
Reply

#5
Двигателя е супер, има верига и ремък! веригата е между 2та разпределителни вала, а ремъка е от един от тях до коляновия вал. Маховика се заслушай дали чука на празни обороти както при по рязко тръгване.
Задължително диагностика с dice/vida!
Reply

#6
Къде в София може да се извърши диагностика с тази система?
Reply

#7
pachopacho Wrote:МП или GT1 в студенски град. За друг сервиз специалициран за волво, не знам има ли на територията на София.
Reply

#8
Мерси за насоките. Набелязал съм кола и мисля другата седмица да действам, и ако всичко по автомобила е наред, направо да го купувам. Доста ме грабна този модел на Волво.
Reply

#9
Колеги, моето търсене на подходящия в50 продължава и се нагледах на доста, меко казано, неподходящи екземпляри. Но така или иначе съм в дилема и може би ще успеете да ми помогнете. Попаднах на автомобил, който е страшно запазен интериорно и екстериорно, но уловката е, че при диагностика даде грешки на турбо и ЕГР клапан. Установи се, че турбото въобще не включва, а самият ЕГР не е работил коректно и е запушен със силикон / или нещо подобно /. Собственикът се съгласи да направи нелоша отстъпка от цената, но аз се чудя дали си заслужава въобще да се занимавам и дали не се набутвам в сериозни проблеми свързани с много нерви. Тъй като при диагностика няма как да се разглобят проблемните елементи, то въпросът ми е дали е възможно поради нефункционирането не ЕГР и турбото да не сработва или е много вероятно в проблемите с турбото да са "замесени" и други агрегати?
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)