The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Изгасване при завой - S60 2.4 Bifuel

#1
Здравейте,

От съвсем скоро съм собственик на едно S60 2.4 Bifuel от 2003-та. Закарах я на обслужване след покупката, като там ми смениха доста неща, измежду които маншони, тампони и предни дискове и накладки. Няколко часа след като излезнах от сервиза свалих прозореца по време на каране и чух прискърцващ шум от предно шофьорско колело. Честотата му се усилва заедно със скоростта. Нещо другп, което се появи обаче, е че при остър завой (независимо на коя страна), когато навия волана почти до край, колата изгасва. Много странно ми се стори. Така или иначе ще я водя пак на сервиз, защото има и други проблеми, които не можеха да оправят в предния, но ако имате идеи от какво може да е ще се радвам да споделите, тъй като ми е много странно какво общо имат двете.

П.П. Сега се сетих и че при тръгване от едно кръстовище със завой надясно ми се стори, че светна за момент лампичката на тракшън контрола, въпреки че излезнах доста нормално. Не знам дали може да има нещо общо.

Поздрави,
Валентин
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)