The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Инсталиране на Vida Dice 2014

#42
(08-28-2019, 07:38 PM)gusenica Wrote: Тюн Лайн ми е далечко от Берлин,а и достатъчно се поизложих мисля и потъвам от срам вече,но както и да е мисля да не ви занимавам повече с това

пп Само да вмъкна,че даваш пример с Ники Добрев и те разбирам,но как би реагирал ти колега-преди 10 м. заради издухана гарнитура на глава и 3 сервиза ме размотаваха смениха ми ЕГР едните,другите незнам си какво и накрая се спрях на 1450 евро на вятъра и с платформа за БГ(и още толкова пари) и сега с новия проблем да започна същата манипулация и да пробвам нови няколко сервиза...........е не мерси,но както казваш ДА аз си знам,ако трябва пак ще я товаря......-Благодаря на всички включили се !
Ами много добре те разбирам всъщност. 
Аз от 3 години имам един проблем с разход на масло, който НИКОЙ в България не може да ми диагностицира. На какви ли не невероятни теории се наслушах. От много "рядко" (не гъсто) 0W30 за нашите климатични условия масло, до "заминал" на 120 000 км двигател, естествено придружено с предложение за основен ремнот... 
Бях и във Фото Мое, бях и в бившия сервиз на Жоро, бях и в В+3 бях и при Ники, и при още една камара специалисти.

Хайде няма да казвам къде бях последно, че  се води сега новия клубен сервиз и има опасност да ми се нахвърлят.
Дадох 1200 лева за ремонт (частите си бяха мои), Основният проблем не се реши.  Другите два от агрегата, които бяха само за периодично обслужване, в рамките на 1 месец дадоха фира и ги оправиха за МОЯ сметка + още 300 лева. Излъгаха ме, че една част е била счупена преди да докарам колата при тях + 60 лв. А най-якото беше, че един от майсторите си изпусна инструмента в двигателния отсек пред мен и на предложението ми да вдигнем колата, за да си го извади отговори - "Заеби, шефа ще купи нов"....

Не знам как е в Германия ама тука си е е....ло м...та от майстори, и в оторизираните и в неоторизираните сервизи....
Ти си на път да станеш диагностик и ИТ, аз пък станах вече механик....

(08-31-2019, 12:48 PM)gusenica Wrote:
(08-30-2019, 05:28 PM)iago Wrote: Ако имаш мобилен нет си пусни тетеринга на телефона и цъкайте.

Тази идея е добра Cool  и Благодаря за което ! Иначе започнах да придобивам представа за работата с вида-гледам клипове-слизам до колата и обратно.... Big Grin   Big Grin   Big Grin  с идеята да не спамя много-е малко не ми се получи Rolleyes  ,но мисля,че изчерпахме основната тема,а тя беше за инсталацията и,ако имам други въпроси ще ги пренасочвам към други теми (имаше една за четене на грешки)
И така колеги още веднъж Благодаря на всички включили се в темата  Cool 
Ако случайно се появи колега със свръх малки познания по темата(по малки от моите-малко се съмнявам Big Grin ) съм готов да помагам Big Grin   Big Grin   Big Grin     Успех и късмет желая !

Това ще съм аз. От сума ти време все се каня да си взема една Вида, ей така за спорта, да се науча, че никога не се знае.. Ама като нямам конкретен зор, все отлагам.
Па и с тея китайските ВИДИ дето са наводнили Ибей  .. не знам кой търговец продава "правилния" чип.
Reply



Messages In This Thread
RE: Инсталиране на Vida Dice 2014 - by ogo - 09-03-2019, 11:44 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)