The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнения за конкретна обява XC 90

#1
Колеги, някой случайно да е гледал колата от обявата, доста време седи вече, Заслужава ли си да ходя да я гледам до София, веднъж се пробвах, но през седмицата не можел, бил на работа собственика, та трябва специално през уикенда да ходя?
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?ac...ink=uzfkeh
Reply

#2
Изглежда добре, една от малкото свястно написани обяви.

Аз лично не бих купил такава кола с този мотор.
Тромава, бавна, но пък за сметка на това гори много.
Като здравина, ако всичко е наред и няма някой скрит дефект, си е здрава кола.
Reply

#3
Колата с този тип теглич е почти сигурно, че е от Америка. Ако е от там искай историята от собственика или по VIN си направи CARFAX справка. Изглежда добре и е с високо ниво на оборудване. Ако всичко и наред мисля, че не е лош избор.
бай Вълчо си харчи, но като за "малка ГАЗ-ка" не е толкова страшно, а и ти пълни душата на MAX ...до тук толкова - цък >> [Image: 942505.png]
V8 is the Soundtrack of my Life !!!
Reply

#4
(01-07-2024, 08:42 PM)ivobivo Wrote: Колата с този тип теглич е почти сигурно, че е от Америка. Ако е от там искай историята от собственика или по VIN си направи CARFAX справка. Изглежда добре и е с високо ниво на оборудване. Ако всичко и наред мисля, че не е лош избор.

Е то климатика е във фарейнхат, работата е ясна. До колкото четох това е най - безпроблемния мотор на модела, в момента съм със Санта Фе 2,2 155коня и динамиката на волвото е по добра от тестовете които правих на 3-4 коли. За разхода - LPG Big Grin
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)