The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Покупка на 460??

#61
здравей приателю.
нека и аз се включа в темата.от 1 година карам ВОЛВО 460 1.7 турбо 92г. 123к.с.
трябва да ти кажа че доста бмв-та са се чудели каво става.казвам бмв-та,защото единствената марка за която бих си ззаменил моята ръбеста бегачка е бмв ,и то само 325 или някоя м серия.от както съм я взел моята кола вече 13 000 км.
съм сменил само масло(консумативи),имах един проблем с компа и един накрайник.иначе колата от твойте изисквания няма само въздушна възглваница.но това не е проблем просто ставаш добър шофиор и винаги слагаш колан.много съм доволен от колата има страхотно ускорение.наскоро направих за смях един приател с кадет GSI 2.0.единствената забележка която имам е шибаното скърцане,когато карам по павета.между другото да си кажа,когато имах проблем с компа ходих в сервиза на всеизвестния ЖОРО.само да отбележа че по самодоволен и неучтив човек не съм виждал.ужас.там втори път нестъпвам,едвали не ме обвини че искам да му открадна занаята и ми каза да дойда след две седмици да ме види,а колата ми беше на 50 метра от сервиза,неискаше да пали,просто там ми е работата.това е
и така брато даже бих те повозил да видиш за какво става въпрос.
Reply

#62
Малко ми е чудно за думите ти за Жоро, но както и да е - нещо не сте се разбрали.
Не забравяй, че да биеш някой не зависи само от колата а и от задкормилното устройство!
Да не кажа, че дори повече от него. И между другото ако твоето Волво е с двигател B18FTM е
122 конски сили Big Grin
Reply

#63
kokok0 Wrote:Малко ми е чудно за думите ти за Жоро, но както и да е - нещо не сте се разбрали.
Не забравяй, че да биеш някой не зависи само от колата а и от задкормилното устройство!
Да не кажа, че дори повече от него. И между другото ако твоето Волво е с двигател B18FTM е
122 конски сили Big Grin
И аз съм учен за думите за Жоро,но с мен се отнесе доста добре и беше търпелив отностно тъпите ми въпроси Big Grin
Reply

#64
Floyyd Wrote:Здравей, Raceteam,

Карам Volvo 460 1.8 mi, 90 к.с. от около година, като това е първата ми кола. Колата има газова уредба, не фабрична, а сложена впоследствие. Определено мога да кажа, че съм доволен от нея. Не е имала проблеми със запалването. Не гори масло, да чукна на дърво Smile Не бих казал, че ускорява бързо, но въпреки това двигателя е достатъчно мощен, за да вдигне и по-високи скорости, а и да се изпита удоволствие от шофирането. Забелязва се форсиране на двигателя на празен ход, до около 2000 об./мин., ако след тръгване със студен двигател се кара с повече газ. Но за мен това не е проблем, случва се сравнително рядко, и то докато двигателя е студен. Видимо няма ръжда, макар че по задните вежди на места боята леко е подпухнала. За изминалата година не съм забелязал да се е увеличила. Вози малко твърдо, поне по моя преценка, но при внимателно шофиране това не се отразява много на комфорта. Понякога има вибрации на таблото, при обороти малко под 2000 об./мин., но поне при мен те не са големи. Сред опциите, които намирам за доста полезни са електрическите огледала и стъкла, подгряването на огледалата, и разбира се, ABS-а. Климатика още не съм ползвал. Има много добри и силни светлини за заден ход, стоповете също са големи. Като цяло мога да кажа, че ми доставя истинско удоволствие да я карам, включително и при лошо време и сняг. Разбира се, много неща са въпрос на късмет, а също и ( в по-голяма степен дори) на поддръжка. Това са моите впечатления, дано са ти били полезни.

Поздрави!
Здравей, прочетох за проблема ти с форсирането на празен ход. И при мен го има. Появи се, след като се наложи да се позакрепи тампона на моноинжекциона. В началото това форсиране траеше няколко минути, докато колата загрее, а няколко седмици по-късно стана постоянно, така че не пренебрегвай този проблем. Утре ще ходя на компютърна диагностика и ако науча нещо, с което мога да ти бъда полезен, ще ти дам информация. Иначе напълно споделям отличните впечатления от колата, макар че моята е с по-малко екстри.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)