The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Един човешки живот бе отнет брутално! Нека не си мълчим!

#1
Здравейте, както може би някой от вас си спомнят аз съм от Пежо Клуб България и преди близо две години съвместно с вас и Опел Клуб България направихме дарителски акции за децата от домът в Трън. Сега обаче пиша по много неприятел повод. Моля разгледайте следния линк ---> <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?f=39&t=40608&p=482930#p482930" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.peugeotclub.info/forum/viewt ... 30#p482930</a><!-- m --> и ако имате възможност, разпространете го максимално във форумното пространство. Става въпрос за убийството на роднина на един съфорумник от Пежо, предизвикано от бивш военен. Случаят е потресаващ и целим вдигане на шум, за да не бъде опорочено делото. Благодаря предварително!

#2
Достатъчно е да разпространим случая в интернет пространтвото. Ще ви държа при всички положения в течение на нещата. Това е! Ако има нещо друго, което сме способни ние клубарите да направим, мисля, че ще можем да се обединим, доказали сме го, че можем и да работим заедно!

#3
Жалко за момчето, оттам връщане няма. Обаче ние живите трябва да си дадем сметка, че живота покрай нас се променя, но не към по-добро , а към отприщване на най-гадните и долни човешки инстинкти. Място за палатка-смърт. Това е един от примерите, които ТРЯБВА да ни накарат да се замислим отново: кои сме, накъде вървим и това ли е правилния път?!? Как възпитаваме децата си?!? Нали те гледат от нас!!!!!!! За войната по пътищата въобще не ми се говори-ежедневие е!!! Защо трябва да се замисляме, само когато вече е твърде, твърде късно?!? И още нещо, добрия тон между различните автомобилни клубове-колеги, те са да си помагаме и да ни е приятно на пътя и извън него , а не да си мерим някои работи и да се създава антагонизъм към други марки. Нека се уважаваме взаимно и да знаем, че можем да си помагаме!!!! Бог да прости момчето и да бди над нас живите!!!!!!!
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.

#4
Поклон пред паметта му!
Почивай в мир Приятелю Cry
Случилото се,е .....ужасно,...не мога да схана що превърта така тоя народ :evil:
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.

#5
Благодаря за съболезнованията. Наистина, момчето ни не може да се върне, но това е животът. На всеки един от нас му се иска никога да не му се случват такива неща, но ето, застигна ни нещастието.

Вярвам, че убиецът ще си получи заслуженото. Някой ще каже, че нашият може и да си го е търсел ... и аз не знам на 100% какво е станало, но е факт, че военният е извадил пистолет и го е застрелял.

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ! А и начинът, по който е произведен изстрелът, категорично отхвърля варианта убиецът да се е защитавал .... за целта има експертиза, от която всичко ще си проличи в края на досъдебното производство.

Благодаря ви отново.

#6
Четох за случилото се на доста места в нет-а. И чесно казано си мисля, че е наложително да бъде върнато смъртното наказание! Единствения начин по който аз бих изразил възхищението си към постъпката на тоя 50 и кусур годишен пияндурник е да го закача да повиси малко на някой клон с въже през шията му...
Попитайте го в съдебната зала дали едно място за палатка струва един човешки живот...


Лека му пръст на момчето... Sad

#7
Лека му пръст на Гришо!

Не го познавам , както и никой от клуба на Пежо!
Но всяка година се старая да ходя рано сутрин на плажа във Варна на 01.07.
Напоследък успявам и то даже с дъщеря ми и жена ми.
Атмосферата е страхотна и свободата на духа е неописуема.
Не мога да си представя да се скарам с когото и да било в тази утрин, при изгрева и равното море.

Нека хората да разберат - когато човек отива на морето ,той отива на почивка и за забавление - неща които нямат НИЩО общо с огнестрелно оръжие! Нека като колеги в автоклубовете си помагаме и не оставим този случай да потъне в забвение, а да се реши бързо и с подобаващо възмездие за виновника. Както и си помагаме за всякакви други неща от житието ни нелеко!

Още веднъж - моите най-искрени съболезнования на Мишо, Ели и останалите роднини на момчето!!!

#8
И от мен най-искрени съболезнования на всички близки и роднини на Гришо!
Лека му пръст!

Нямам какво да добавя просто... още едно безумие...

П.П. Сменям името на темата, за да бъде ясно на всеки за какво се отнася...
Vovlo V40 2001 1.9Di 115Hp

#9
Ужасно...Каквото и да се каже, ще е малко. Убиецът трябва да си получи заслуженото.
Just keep on walking
Proud To Drive Volvo

#10
Каквото и да кажеш е нелепо в този случой. И за съжаление случаите станаха много - няма да изброявам.
И все деца, хора, които са били добри, отстъпчиви.....
А нашата задача е да помним и да разказваме навсякъде и да питаме какво става, защо се случват тези ужасни неща, кой ще потърси отговорност, кога справедливостта ще възтържествува....!!Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)