The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(идеи за) Промени в пътната структура на София

#1
Нещо интересно, което прочетох в мрежата. Идеите са на главния архитект Петър Диков.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Националният стадион "Васил Левски" да се освободи от мачове, а футболът да се изнесе в покрайнините. Така се отпушва трафикът в центъра на София, предложи вчера пред "24 часа" главният архитект Петър Диков.

Две скоростни градски магистрали ще съкратят времето за придвижване из София.

Стартират ги, след като в четвъртък Столичният общински съвет приеме новия общ устройствен план, който залага развитието на града в идните 20 години.

Така наречената северна тангента спестява 8 километра на пътуващите от Люлин към автомагистралите "Хемус" и "Тракия". Тя ще пътува от Ломско шосе при околовръстното и на изток - северно от Илиянци, Бенковски и Враждебна, до "Ботевградско шосе" преди околовръстното, в което ще се влива при участъка към летището. Северната тангента минава през изцяло нови, незастроени територии. Освен че е най-късият разрез между западна и източна София, без да се минава през центъра или околовръстния път, тя има и друго предимство. С нея околовръстното ще получи статут на градска магистрала, което ще осигури по-бързо придвижване и по самото околовръстно. Като магистрално трасе е категоризирана и самата северна тангента.

Цялата статия : profit.bg

#2
Ето още една идея за промяна Smile
<!-- m --><a class="postlink" href="http://it.dir.bg/2009/10/22/news5266046.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://it.dir.bg/2009/10/22/news5266046.html</a><!-- m -->
Just keep on walking
Proud To Drive VolvoForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)