The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Формула 1

#1
Остават няколко дни до началото на новия сезон във Формула 1. Събитието ще се случи на 14 март на пистата "Сахир" в Бахрейн.Ще бъде излъчвано единствено по TV7.Мисля че сред съфорумците има доста фенове и затова реших да пусна темата.Тук можем да споделяме мнения както за състезанията така и за пилотите.Ако модераторите решат че не е тука мястото или е безинтересна темата нека я изтрият. :ctf: :ctf: :ctf:
От медицинския картон на кглб ....няма психични отклонения ,просто е глупав
Reply

#2
Идеята за такава тема е чудесна. Само да не стана така, че модераторите да трият мнения заради пристрастия. Аз лично приветствам такава тема.
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#3
Мдаааа и аз след няколко скучни сезона с удоволствие ще гледам всичко де що има тази година. Уникално ще е според мен събират се четирима световни шампиони Шумахер ,Алонсо , Бътън и Хамилтън . С приятели коментирах ме тези дни че се очакват много яки захапки и истински битки Smile
Ако пренебрегнете страха, вие изпускате психологическата спирачка - Аертон Сена
клубна карта № 00168
Reply

#4
100Y0 Wrote:Само да не стана така, че модераторите да трият мнения заради пристрастия.
Ще трият и още как, ... но не заради пристрастия...
Reply

#5
Тази година има предпоставки за много-добър сезон.Все пак ще изчакаме и ще видим с новите правила как ще е.Иначе аз съм за Нико Розберг :ctf:
Reply

#6
Нямам нерви до 14-ти!Като почне старта в къщи и муха не прелита, всичко се покрива. Пък и КИМИ къде се наби в това WRC , не знам за кого да викам вече, а ма май ще е за Фетел.Да почва , че не издържам.
PASSAT B4 2.0
Reply

#7
мисля ,че "голямата уста " Марк Уебър ---ще е изненадата на сезона . Big Grin
Можем да си направим нещо като игра с прогнози ...... :wink:
Reply

#8
Ще бъде интересно с новите отбори и пилоти, особено след това изявление.
Рено + руснак + поляк = моята прогноза. Все пак съм с Рено двигател :wink: .
V50 D4204T
[Image: ab286978.gif]
Reply

#9
Quote: С приятели коментирах ме тези дни че се очакват много яки захапки


И захапките започнаха. Ферари и Ред Бул подадоха контестация срещу Макларън за задното крило. Все си мисля че ги е яд че те не са се досетили първи за това иновативно решение.Аз си мисля че по-никакъв начин не нарушават изискванията за задното крило , а това че техните инженери са се сетили да използват топлия въздух от двигателя , само говори колко добре са се постарали да изсмучат всичко от мозъците си. А това кой ще бъде пръв тази година е твърде рано да се каже . Шумахер е уникален , Фетел е млад и много амбициран / Ред Бул тази година имат страхотна кола /, Хамилтън вече улегна и не прави детински грешки , Алонсо е човек който никога не се отказва , да не забравяме че и всички останали участници имат мечтата да са шампиони , така че е много трудно да се предвиди. Но все пак давам моите предпочитания за Макларън и Хамилтън. ::beer::
Reply

#10
Формулата добре ... ама това лято в календарът на WRC е включен , като едно от 4- те ралита на асфалт , Рали България - Боровец . Така ,че е време да сформираме групите за културно масово посещение . И да видим Кими наживо .
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)