The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с ксеноните

#1
Колата е Волво ХС90 Т6 - 11.2003 г.
При включване на фаровете все по често се появява съобщението "HEADLAMP FAILURE SERVICE REQUIRED".Колата има фабрични ксенони.При включването на фаровете след запалване на ксеноните се повдигат и смъкват и застват на едно междинно положение това е когато не светне грешката.При светване на грешката ксеноните се запалват но не се мърдат и са забити максимално надолу.При превключване на къси - дълги в повечето случаи грешката изчезва и фаровете заработват нормално.В другия случай помага изключване и пак включване на фаровете понякога се налага да се прави два или три пъти.
Къде според вас е проблема и как може да се отстрани?
Темата беше публикувана в раздел ХС но нямаше отговори и реших да я преместя тук защото фабричните ксенони на ХС90, S60 и S80 са с подобно устройство.
VOLVO XC90 2.9T - 272 hp
Reply

#2
Фабричните ксенони автоматично нивелират рефлектора според наклона на колата. Така както го описваш изглежда системата за нивелиране не е наред.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)