The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Препоръчайте ми сервиз в София

#1
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате сервиз в София за моето Волво S80 2,5 TDI 140к.с. 2001г. 193 000 км. (реални, колата е моя собственост от 2002г)
Колата има два основни проблема. 
Първият е че доста пуши при поддаване на пълна газ. Светна ми чекът за грешка на таблото. Има сериозно омасляване при връзката на една пластмасова тръба с радиатора. Колата иначе върви добре (по мое мнение), но тази зима една сутрин при палене светна чека и сякаш колата влезе в сервизен режим...никакво турбо и сътветно никаква мощ. Спрях да я карам за около седмица и следващият път когато я запалих всичко се оправи (грешката си стои на таблото).
Вторият е че при остър завой наляво в едно определено положение нещо за миг прохърква и воланът леко помръдва. В последствие при въртене на воланът започна един шум, но не на метал, а сякаш някаква ел.машинка се тормози.
Иска ми се да установя какви са проблемите и колко би ми струвало отстраняването им. Малко се чувствам "уморен" да наливам пари в колата. От 2-3 години я вкарвам в сервиз с един проблем и ми я връщат с два-три повече. Например за този проблем с пушенето при пълна газ съм посетил 3 различни сервиза и колата става все по-зле. Имам усещането че колата се разпада. Пред мен вече стои дилемата дали да я махна и да не се занимавам повече или да я стегна, но за второто ми трябва компетентно мнение.

Благодаря Ви.
Reply



Messages In This Thread
Препоръчайте ми сервиз в София - by dada166 - 03-18-2019, 06:32 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)