Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Препоръчайте ми сервиз в София
#1
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате сервиз в София за моето Волво S80 2,5 TDI 140к.с. 2001г. 193 000 км. (реални, колата е моя собственост от 2002г)
Колата има два основни проблема. 
Първият е че доста пуши при поддаване на пълна газ. Светна ми чекът за грешка на таблото. Има сериозно омасляване при връзката на една пластмасова тръба с радиатора. Колата иначе върви добре (по мое мнение), но тази зима една сутрин при палене светна чека и сякаш колата влезе в сервизен режим...никакво турбо и сътветно никаква мощ. Спрях да я карам за около седмица и следващият път когато я запалих всичко се оправи (грешката си стои на таблото).
Вторият е че при остър завой наляво в едно определено положение нещо за миг прохърква и воланът леко помръдва. В последствие при въртене на воланът започна един шум, но не на метал, а сякаш някаква ел.машинка се тормози.
Иска ми се да установя какви са проблемите и колко би ми струвало отстраняването им. Малко се чувствам "уморен" да наливам пари в колата. От 2-3 години я вкарвам в сервиз с един проблем и ми я връщат с два-три повече. Например за този проблем с пушенето при пълна газ съм посетил 3 различни сервиза и колата става все по-зле. Имам усещането че колата се разпада. Пред мен вече стои дилемата дали да я махна и да не се занимавам повече или да я стегна, но за второто ми трябва компетентно мнение.

Благодаря Ви.
Цитирай
Thanks given by:


Съобщения в темата
Препоръчайте ми сервиз в София - от dada166 - 03-18-2019, 06:32 AM

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)